Blodpudding med skjåkgryn inneholder
259 Kalorier,
29 g Karbo,
12 g Protein og
10 g Fett pr 100 gr
Blodpudding med skjåkgryn har beregnet å ha følgende allergener
Gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Blodpudding med skjåkgryn er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Blodpudding med skjåkgryn!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 258.88 | 652.15 | Kcal |
Protein | 12.18 | 30.68 | gram |
Karbohydrat | 28.63 | 72.12 | gram |
Kostfiber | 1.74 | 4.38 | gram |
Fett | 10.24 | 25.80 | gram |
Mettet fett | 2.94 | 7.41 | gram |
Salt | 1.01 | 2.54 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.20 | Kr 13.10 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 008 | gr totalt | gram |
Fremgangsmåte:
Bløyt Skjåkgryna natta over
og kok dei møyre. Bland alt
til ein tjukk graut. Tøm
grauten over i ei godt smurt
form med bakepapir. Steik
i 1 t med 200 grader.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Ottadalen Mølle
(Intern: 17963)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Norge
Fylke:
Oppland
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2004-06-07
Oppdatert dato:2004-06-07
Lesere:
2895 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.