Blodpudding med skjåkgryn



Blodpudding med skjåkgryn inneholder 259 Kalorier, 29 g Karbo, 12 g Protein og 10 g Fett pr 100 gr
Blodpudding med skjåkgryn har beregnet å ha følgende allergener Gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Blodpudding med skjåkgryn er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar



Annonse




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
1dlSkjåkgryn
0,5literblod
2sssirup
2sssukker
2dlrosiner
0,5tspepar
0,5tsnellik
0,5tsallehånde
1tssalt
5dlknust kavring/brødsmular
Ca 75grfeitt




Næringsdeklarasjon for Blodpudding med skjåkgryn!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier258.88652.15Kcal
Protein12.1830.68gram
Karbohydrat28.6372.12gram
Kostfiber1.744.38gram
Fett10.2425.80gram
Mettet fett2.947.41gram
Salt1.012.54gram
Pris på oppskriftenKr 5.20Kr 13.10Kroner
Hele oppskriften veier1 008 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bløyt Skjåkgryna natta over og kok dei møyre. Bland alt til ein tjukk graut. Tøm grauten over i ei godt smurt form med bakepapir. Steik i 1 t med 200 grader.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Ottadalen Mølle
(Intern: 17963)
Kategori: Ovnsrett
Land: Norge
Fylke: Oppland
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2004-06-07
Oppdatert dato:2004-06-07
Lesere: 2798 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.