DrOetker Ristorante Vegetale

Bilde av DrOetker Ristorante Vegetale.

Kalorier og viktig næringsinnhold i DrOetker Ristorante Vegetale

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 833 kilojoule
Kcal 199.1 kalorier
Protein 6.6 gram
Karbo 22 gram
Sukker 3.4 gram
Kostfiber 2 gram
Fett 8.9 gram
Mettet fett 3.2 gram



Annonse




Fakta om DrOetker Ristorante Vegetale.

Den sprø og tynne bunnen, den rikelige toppingen og de utvalgte ingrediensene gjør Dr. Oetker Ristorante Pizza Vegetale uimotståelig for enhver som liker at pizzaen smaker som på italiensk restaurant.
Dr. Oetker Ristorante Pizza Vegetale er toppet med aromatiske cherrytomater, grønn, gul og rød paprika, pepperoni og rødløk, avrundet med en osteblanding av Edamer og Mozzarella og smaksrike urter.



Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6





Bruksområde for DrOetker Ristorante Vegetale.

Vårt tips:
Din Ristorante Pizza blir enda bedre når den stekes med både over- og undervarme, i stedet for med varmluft. Fyllet blir ekstra saftig og osten smeltes jevnere.


Innlagt dato
Oppdatert dato
04.11.2022
Hovedgruppe
Ferdige retter
Undergruppe
Pizza frossen
Kilde til Næringsdata
Produsent
Dr OetkerDr. Oetker
Detaljgruppe
Frossen pizza
Karakter (Snitt)
2 poeng satt av 2 brukere.
Besøk
3194
Spesielle egenskaper
Vegetar produkt





Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av DrOetker Ristorante Vegetale med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.
Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook



Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.