DrOetker Tradizionale Salame Romano



Bilde av DrOetker Tradizionale Salame Romano.

Kalorier og Næringsinnhold i DrOetker Tradizionale Salame Romano

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 1008 kilojoule
Kcal 240.9 kalorier
Protein 9.8 gram
Karbo 29 gram
Sukker 5 gram
Kostfiber gram
Fett 8.8 gram
Mettet fett 3.5 gram


Fakta om DrOetker Tradizionale Salame Romano.

Stenovnsbakt Tradizionale Salame Romano er toppet med en italiensk salami som kalles "Spianata Romano". Spianata-salami er et velkjent produkt i mange italienske regioner, og Spianata Romano er en vanlig variant blant disse. Salamien er mildere enn f.eks. Spianata Calabrese, og heller ikke så grov som andre salamivarianter. I tillegg er pizzaen toppet med Mozzarella og tomatsaus.
Etter ca. 13 minutters steking har du en pizza som både ser ut som og smaker som en ekte stenovnspizza fra Italia.
Stenovnsbakt Tradizionale. Slik stenovnspizza skal smake!


Bruksområde for DrOetker Tradizionale Salame Romano.

Tips:
Stenovnsbakt Tradizionale Salame Romano blir best hvis den stekes med vanlig over- og undervarme i stedet for med varmluft. På denne måten blir kanten spesielt sprø og fyllet holder seg deilig saftig!
Innlagt dato
Oppdatert dato
01.05.2019
Hovedgruppe
Ferdige retter
Undergruppe
Pizza frossen
Kilde til Næringsdata
Produsent
Dr Oetker
Fotograf
Dr. Oetker
Detaljgruppe
Frossen pizza
Karakter (Snitt)
3 poeng satt av 1 brukere.
Besøk
1243
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6












Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av DrOetker Tradizionale Salame Romano med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.