Fjordland Fiberravioli med mozzarella og tomat

Ingrediensen er utgått av produksjon eller sanert, og eksisterer ikke lenger. I noen tilfeller har den fått ett annet navn og er registrert under det.

Kalorier og viktig næringsinnhold i Fjordland Fiberravioli med mozzarella og tomat

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 1045 kilojoule
Kcal 248 kalorier
Protein 13.6 gram
Karbo 32.5 gram
Sukker gram
Kostfiber gram
Fett 7.1 gram
Mettet fett 3.9 gram



Annonse





Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6







Innlagt dato
Oppdatert dato
31.10.2006
Hovedgruppe
Ferdige retter
Undergruppe
Pastaretter ferdige
Kilde til Næringsdata
Produsent
Fjordland
Karakter (Snitt)
3 poeng satt av 1 brukere.
Besøk
704





Noen anbefalte oppskrifter som bruker ravioli som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Spanske kjøttboller (Albóndigas)4.5157,934,769,4817,326,84
Ravioli med tomatsaus4.5175,66,4211,5315,34,73
Ravioli di salmone4.5297,8321,3310,6715,2111,37
Reste ravioli med skinke og tomat4186,39,0210,2215,036,91
Paprika med ravioli3204,167,569,1523,536,99
Ravioli med krydderpølser3221,1311,299,8119,1310,87
Brød og tomat grateng3107,772,593,8616,243,4
Sommerravioli3171,43,929,6121,138,99
Ravioli med sopp3142,457,674,6712,496,44
Ravioli med ristet fenalår3216,7614,3410,0710,6710,5
Laks i folie med spinat og ravioli3265,6615,7212,5717,5510,93


Annonse









Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Fjordland Fiberravioli med mozzarella og tomat med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.