Fjordland Lammebog med rotgrønnsaker og bakte potetskiver



Bilde av Fjordland Lammebog med rotgrønnsaker og bakte potetskiver.

Kalorier og Næringsinnhold i Fjordland Lammebog med rotgrønnsaker og bakte potetskiver

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 503 kilojoule
Kcal 120.2 kalorier
Protein 6.7 gram
Karbo 7.5 gram
Sukker 1.3 gram
Kostfiber 1.1 gram
Fett 6.8 gram
Mettet fett 2.3 gram


Fakta om Fjordland Lammebog med rotgrønnsaker og bakte potetskiver.

Denne saftige og møre lammebog middagen er laget av noen av Norges aller beste kokker, kokkene på Gastronomisk Institutt.
Lammebog er en del av lammet folk flest sjelden bruker, bortsett fra til fårikål da. Det synes kokkene på Gastronomisk er veldig synd, for de synes smaken er helt fantastisk. Kokkene ville derfor vise at bog kan brukes til mer enn fårikål og komponerte dette måltidet. Lammet er varmebehandlet sous vide i en frikassésaus med dill og estragon. Dette gjør kjøttet ekstra mørt og godt. Dill og lam er en nydelig kombinasjon og når lammet trekker i sausen gir dillen en utsøkt smak til lammet. Til retten valgte kokkene ulike typer friske norske grønnsaker og potetskiver med skall bakt i hvitløk, sitron og rapsolje.


Innlagt dato
Oppdatert dato
12.12.2013
Hovedgruppe
Ferdige retter
Undergruppe
Ferdige retter med fjørfe og kjøtt
Kilde til Næringsdata
Produsent
Fjordland
Fotograf
Fjordland Mediebank
Karakter (Snitt)
3 poeng satt av 1 brukere.
Besøk
1524
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6












Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Fjordland Lammebog med rotgrønnsaker og bakte potetskiver med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.