Data | Mengde | Enhet |
---|---|---|
KJ | 975 | kilojoule |
Kcal | 233 | kalorier |
Protein | 16 | gram |
Karbo | 0 | gram |
Sukker | 0 | gram |
Kostfiber | gram | |
Fett | 19 | gram |
Mettet fett | 10 | gram |
Matvarenavn | KJ | KCAL | Fett | Protein | Karbo |
---|---|---|---|---|---|
Folkets Filetkoteletter Hardangerlam Ca500g | 1066 | 254,77 | 20,4 | 18,3 | 0 |
Lam, bogstek, rå | 781 | 187 | 12,6 | 18,5 | 0 |
Thulefjord lammesteik av lår | 667 | 159,41 | 9,3 | 19 | 0 |
Jacobs Utvalgte pinnekjøtt røkt | 1513 | 361,6 | 31 | 21,5 | 0 |
Vossakjøt Eldhusrøykt pinnakjøt av sau kutta | 1876 | 448,36 | 35 | 29,5 | 0 |
Folkets lammeskank urtekrydret | 567 | 135,51 | 5,9 | 19,6 | 0,8 |
Mydland lammesteik Klassisk Krydret og Forkokt | 685 | 163,71 | 10,5 | 17,3 | 0,2 |
Stranda pinnekjøtt av lammesadel urøkt | 1310 | 313,09 | 24 | 26 | 0 |
Lam, ytrefilet, rå | 506 | 120 | 3,9 | 21,3 | 0 |
Finsbråten Lammelår Gourmet | 937 | 223,94 | 11 | 10 | 2 |
Nordfjord pinnekjøtt hel side | 2350 | 561,65 | 46 | 37 | 0 |
Gilde lammelår i skiver med timian og ramsløk | 767 | 183,31 | 12 | 19 | 0 |
Gilde Får Ytrefilet Portvinsmarinert | 510 | 121,89 | 3,7 | 20 | 2,2 |
Gilde klosterlam fårikålkjøtt | 972 | 232,3 | 18 | 18 | 0 |
Mydland Salt Fårekjøtt Ca 1,3kg | 823 | 196,69 | 15,2 | 15,1 | 0,2 |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.