Lammeskank

Bilde av Lammeskank.

Kalorier og viktig næringsinnhold i Lammeskank

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 675 kilojoule
Kcal 161 kalorier
Protein 19.5 gram
Karbo 0 gram
Sukker 0 gram
Kostfiber 0 gram
Fett 9.3 gram
Mettet fett 4 gram

Notat


Annonse




Fakta om Lammeskank.

Lammeskank er den nederste delen på lammelåret. Brukes ofte i egne retter.


Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6







Innlagt dato
Oppdatert dato
21.03.2019
Hovedgruppe
Kjøtt og vilt
Undergruppe
Kjøtt Lam og sau
Kilde til Næringsdata
Matprat
Karakter (Snitt)
5 poeng satt av 6 brukere.
Besøk
16077





Noen anbefalte oppskrifter som bruker Lammeskank som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Spenstige lammeskanker4.1109,155,6411,528,98
Braissert og langkokte lammeskanker - med rotselleripure4.8106,825,669,033,847,43
Lammeskank med mandelpotetmos fra Østfold497,745,768,482,546,79
Krydderskanker5125,716,9713,472,0210,07
Urtekrydret lammeskank4.3113,286,0412,291,359,95
Rullestek3.3166,5310,5117,750,1910,52
Ølbraiserte lammeskanker4.5124,967,1613,840,6510,17
Bresert lammeskank4.5127,096,5913,961,0211,11
Guinnessbraiserte lammeskanker4.5103,385,058,335,056,79
Lammeskank med hvitløkspurè465,112,974,562,686,75
Lammeribbe med tzatziki4130,978,3312,521,239,45
Omars lammeskanker3.5107,735,6211,51,79,12
Lammeskanker på rotgrønnsaker3.5129,837,7313,51,269,74
Annabel Langbeins lammeskank3144,337,5815,061,5612,11
Lammeskank en papilotte med basilikum3167,229,9818,920,2612,91


Annonse









Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Lammeskank med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.
Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook



Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.