Lammeskank



Bilde av Lammeskank.

Kalorier og Næringsinnhold i Lammeskank

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 675 kilojoule
Kcal 161 kalorier
Protein 19.5 gram
Karbo 0 gram
Sukker 0 gram
Kostfiber 0 gram
Fett 9.3 gram
Mettet fett 4 gram

Notat

Fakta om Lammeskank.

Lammeskank er den nederste delen på lammelåret. Brukes ofte i egne retter.

Innlagt dato
Oppdatert dato
21.03.2019
Hovedgruppe
Kjøtt og vilt
Undergruppe
Lam og sau
Kilde til Næringsdata
Fotograf
Matprat
Karakter (Snitt)
4,5 poeng satt av 4 brukere.
Besøk
9609
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6












Noen anbefalte oppskrifter som bruker Lammeskank som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Spenstige lammeskanker4.1109,155,6411,528,98
Braissert og langkokte lammeskanker - med rotselleripure4.8106,465,669,033,847,43
Lammeskank med mandelpotetmos fra Østfold498,975,938,472,546,79
Urtekrydret lammeskank4.3113,246,0412,281,359,95
Rullestek3.3162,61017,910,1910,52
Krydderskanker4.5125,896,9713,472,0210,07
Guinnessbraiserte lammeskanker4.5103,45,098,325,026,79
Ølbraiserte lammeskanker4.5124,887,1613,840,6510,17
Lammeribbe med tzatziki4131,238,3712,521,239,45
Lammeskank med hvitløkspurè461,832,974,712,686,75
Omars lammeskanker3.5107,695,6211,491,79,12
Lammeskanker på rotgrønnsaker3.5129,737,7313,491,269,74
Lammeskank en papilotte med basilikum3167,189,9818,910,2612,91
Lammeskank med linser3156,627,9416,034,749,83
Lammerull 5358,63,265,680,084,89







Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Lammeskank med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.