Kjernemelk



Kalorier og Næringsinnhold i Kjernemelk

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 153 kilojoule
Kcal 36.6 kalorier
Protein 3.4 gram
Karbo 4.5 gram
Sukker gram
Kostfiber gram
Fett 0.5 gram
Mettet fett 0.3 gram


Fakta om Kjernemelk.

En lett syrlig melk som separeres fra fløte under smørproduksjon. Dagens kjernemelk blir tilsatt en bakteriekultur. Melken er en naturlig emulgator som ofte blir brukt i bakevarer og iskrem. Tilsatt velduftende urter og sitronsaft er den en deilig kald saus. Fersk melk tilsatt eddik (2 ts til 2 1/2 dl melk) kan erstatte kjernemelk i de fleste oppskrifter.

Innlagt dato
Oppdatert dato
16.03.2019
Hovedgruppe
Melk og melkeprodukter
Undergruppe
Melk og melkebasert drikke
Kilde til Næringsdata
Karakter (Snitt)
4,5 poeng satt av 6 brukere.
Besøk
15217
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6












Noen anbefalte oppskrifter som bruker Kjernemelk som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Bananmuffins med honning4247,948,145,5237,092,82
Russisk landbrød5232,174,397,0540,111,18
Raita 22.844,131,272,245,452,75
Boller med kjernemelk4.5270,317,577,7141,761,78
Saupgraut 24.579,660,584,1213,921,56
Søtost 2463,383,3844,241,75
Minimuffins med hvit sjokolade og pekannøtter3.5337,6819,027,1733,578,83
Vafler fra Oppdal2114,240,924,9120,51,48
Saupsuppe fra Oppdal341,260,483,315,881,45
Kjernemelksuppe3216,8213,424,319,194,49
Lefse fra Rolvsøy3251,271,037,7351,781,44
Lefse med sur melk eller saup3219,931,116,2343,651,45
Eggost fra Budal363,383,3844,241,75
Lefse med sur mjølk eller saup fra Folldal3219,931,116,2343,651,45
Myssmørpålegg3122,442,664,4819,857,2







Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Kjernemelk med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.