Lofoten Varmrøkt Pepperlaks

Bilde av Lofoten Varmrøkt Pepperlaks.

Kalorier og viktig næringsinnhold i Lofoten Varmrøkt Pepperlaks

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 919 kilojoule
Kcal 219.6 kalorier
Protein 24.6 gram
Karbo 0.1 gram
Sukker 0.1 gram
Kostfiber 0 gram
Fett 13.5 gram
Mettet fett 2.1 gram



Annonse




Fakta om Lofoten Varmrøkt Pepperlaks.

Lofoten Varmrøkt Pepperlaks er en saftig og smaksrik laks, laget på fersk laks av beste kvalitet – garantert uten halestykker. Laksefileten krydres før den varmrøykes i røyk, fra brenning av flis fra einer og or. Varmrøyking er en produksjonsprosess der man røyker ved høy temperatur. Dette gir et saftig og velsmakende produkt, med den riktige balansen mellom salt, krydder og røyksmak. Produktet får en saftig konsistens, samtidig som råvarens naturlige smak fremheves. Etter nedkjøling blir laksefileten kuttet opp i biter og skin-pakket. Produktet er helt uten kunstige tilsetningsstoffer. Varmrøkt pepperlaks er produsert ved vår fabrikk i Lofoten og framstilt av norsk oppdrettslaks.


Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6





Bruksområde for Lofoten Varmrøkt Pepperlaks.

Lofoten varmrøkt pepperlaks kan spises kald, eller lunes lett i stekeovn eller mikrobølgeovn. Ved varming i stekeovn anbefaler vi at du pakker lakseporsjonen inn i aluminiumsfolie for å unngå uttørking. Passer blant annet til salater og pasta.

Hvor kjøpes Lofoten Varmrøkt Pepperlaks?

Ica Super og i de fleste Eurospar og Spar Super


Innlagt dato
Oppdatert dato
03.05.2019
Hovedgruppe
Fisk og skalldyrprodukter
Undergruppe
Fisk Laks ørret røkt
Kilde til Næringsdata
Produsent
Lofotprodukt A/SLofotprodukt
Karakter (Snitt)
4,5 poeng satt av 2 brukere.
Besøk
7639
Spesielle egenskaper
Nøkkelhullvare
Hvor kjøpes det?
Ica Super og i de fleste Eurospar og Spar Super





Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Lofoten Varmrøkt Pepperlaks med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.
Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook



Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.