Loganbær



Bilde av Loganbær.

Kalorier og Næringsinnhold i Loganbær

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 210 kilojoule
Kcal 50.2 kalorier
Protein 1.5 gram
Karbo 13 gram
Sukker gram
Kostfiber gram
Fett 0.3 gram
Mettet fett gram

Notat

Fakta om Loganbær.

Krysning mellom bringebær og bjørnebær. Mørk rød farge. Videre krysninger mellom loganbær, bringebær og bjørmebær fremkommer boysenbær. Jeg har dessverre ikke bilde av frukten. Busken var tom når jeg tok bildene.

Bruksområde for Loganbær.

Brukes i syltetøy og som frisk.
Innlagt dato
Oppdatert dato
24.04.2009
Hovedgruppe
Bær og bærprodukter
Undergruppe
Bær rå
Kilde til Næringsdata
Karakter (Snitt)
3 poeng satt av 1 brukere.
Besøk
3817
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6












Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Loganbær med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.
MatvarenavnKJKCALFettProteinKarbo
Kirsebær tørkede1472,83520079,2
Bærgården Østre Enger Økologisk Bringebær122290,41,13,2
Gojibær tørkede1500358,53,312,165,7
Molter, rå multer191461,11,64,4
Tindved, havtorn, rå3528550,76,3
Jordbær, rå144340,20,56,6
Friste Jordbær144340,20,56,6
Blokkebær2686300,614,3
Bærgården Østre Enger Økologisk Stikkelsbær154370,60,85,4
Boysenbær20949,950,261,16,89
Krekling158380,50,35,3
Moreller, rå221520,10,911,3
Hyllebær, rå196470,50,76,5
Tyttebær, rå183440,60,77
Bærgården Østre Enger Økologisk Rips222531,21,26,9

Kommenter med hjelp av Facebook







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.