Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet | Energiprosent |
---|---|---|---|---|
Kalorier | 54,73 | 246,56 | Kcal | |
Protein | 2,00 | 9,01 | gram | 14,61 |
Karbohydrat | 8,18 | 36,85 | gram | 59,78 |
Kostfiber | 2,01 | 9,06 | gram | 7,34 |
Fett | 1,11 | 5,00 | gram | 18,25 |
Mettet fett | 0,23 | 1,04 | gram | |
Salt | 0,13 | 0,59 | gram | |
Pris på oppskriften | Kr 4,02 | Kr 18,11 | .- | |
Hele oppskriften veier | 901 | gr totalt |
Navn | Verdi | Enhet | % av daglig behov |
---|---|---|---|
Kilojoule | 228,52 | Kj | 2,6% |
Kalorier | 54,45 | Kcal | 2,7% |
Protein | 2,00 | gram | 4,0% |
Fett | 1,11 | gram | 1,6% |
Mettede fettsyrer | 0,23 | gram | 1,2% |
Transumettede fettsyrer | 0,00 | gram | 0,0% |
Enumettede fettsyrer | 0,30 | gram | 1,0% |
Flerumettede fettsyrer | 0,34 | gram | 2,4% |
Kolesterol | 0,67 | mg | 0,2% |
Omega 3 fettsyrer | 0,04 | gram | 1,7% |
Omega 6 fettsyrer | 0,06 | gram | 2,5% |
Karbohydrater totalt | 8,16 | gram | 2,7% |
Stivelse | 0,00 | gram | N/A |
Kostfiber | 2,01 | gram | 6,7% |
Mono/disakkarider | 2,92 | gram | 3,2% |
Laktose (melkesukker) | 1,04 | gram | N/A |
Fruktose(fruktsukker) | 0,00 | gram | N/A |
Alkohol vekt/100 g | 0,00 | gram | N/A |
Alkohol vol % | 0,00 | % | N/A |
Beta_karoten | 24,77 | mcg | N/A |
Retinol | 2,00 | mcg | 0,2% |
Vitamin_A | 3,95 | RAE | 0,5% |
Vitamin_D | 0,00 | mcg | 0,0% |
Vitamin_E | 0,49 | mg | 5,4% |
Vitamin_B1 | 0,05 | mg | 3,6% |
Vitamin_B2 | 0,04 | mg | 2,6% |
Niacin | 0,17 | mg | 1,0% |
Vitamin_B5 Pantotensyre | 0,00 | mg | 0,0% |
Vitamin_B6 Pyridoksin | 0,03 | mg | 1,9% |
B9 Folat | 12,23 | mcg | 4,1% |
Vitamin_B12 | 0,13 | mcg | 6,7% |
Vitamin_C Ascorbinsyre | 2,93 | mg | 3,9% |
Vitamin_K Fyllokinon | 0,00 | mcg | 0,0% |
Kalsium | 35,95 | mg | 4,5% |
Jern | 0,41 | mg | 4,1% |
Natrium | 52,50 | mg | 2,3% |
Beregnet salt av Natrium | 0,13 | gram | 2,6% |
Kalium | 100,70 | mg | 3,1% |
Magnesium | 15,20 | mg | 5,1% |
Sink | 0,38 | mg | 4,2% |
Selen | 0,75 | mcg | 1,4% |
Kopper | 0,03 | mg | 3,2% |
Fosfor | 76,12 | mg | 12,7% |
Jod | 3,67 | mcg | 2,4% |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.