Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet | Energiprosent |
---|---|---|---|---|
Kalorier | 132,48 | 450,83 | Kcal | |
Protein | 11,73 | 39,92 | gram | 35,41 |
Karbohydrat | 0,82 | 2,79 | gram | 2,47 |
Kostfiber | 0,27 | 0,92 | gram | 0,4 |
Fett | 8,81 | 29,98 | gram | 59,85 |
Alkohol | 1,84 | |||
Mettet fett | 4,90 | 16,67 | gram | |
Salt | 0,28 | 0,94 | gram | |
Pris på oppskriften | Kr 11,85 | Kr 40,33 | .- | |
Hele oppskriften veier | 1 361 | gr totalt |
Navn | Verdi | Enhet | % av daglig behov |
---|---|---|---|
Kilojoule | 551,53 | Kj | 6,3% |
Kalorier | 132,52 | Kcal | 6,6% |
Protein | 11,73 | gram | 23,5% |
Fett | 8,81 | gram | 12,6% |
Mettede fettsyrer | 4,90 | gram | 24,5% |
Transumettede fettsyrer | 0,21 | gram | 0,9% |
Enumettede fettsyrer | 2,29 | gram | 7,6% |
Flerumettede fettsyrer | 0,66 | gram | 4,7% |
Kolesterol | 50,22 | mg | 16,7% |
Omega 3 fettsyrer | 0,07 | gram | 3,0% |
Omega 6 fettsyrer | 0,21 | gram | 8,6% |
Karbohydrater totalt | 0,82 | gram | 0,3% |
Stivelse | 0,01 | gram | N/A |
Kostfiber | 0,27 | gram | 0,9% |
Mono/disakkarider | 0,82 | gram | 0,9% |
Laktose (melkesukker) | 0,43 | gram | N/A |
Fruktose(fruktsukker) | 0,00 | gram | N/A |
Alkohol vekt/100 g | 0,35 | gram | N/A |
Alkohol vol % | 0,44 | % | N/A |
Beta_karoten | 376,10 | mcg | N/A |
Retinol | 81,27 | mcg | 10,2% |
Vitamin_A | 112,72 | RAE | 14,1% |
Vitamin_D | 1,28 | mcg | 12,8% |
Vitamin_E | 0,86 | mg | 9,5% |
Vitamin_B1 | 0,05 | mg | 4,2% |
Vitamin_B2 | 0,10 | mg | 6,9% |
Niacin | 1,44 | mg | 8,5% |
Vitamin_B5 Pantotensyre | 0,00 | mg | 0,0% |
Vitamin_B6 Pyridoksin | 0,21 | mg | 14,6% |
B9 Folat | 21,92 | mcg | 7,3% |
Vitamin_B12 | 1,29 | mcg | 64,4% |
Vitamin_C Ascorbinsyre | 3,08 | mg | 4,1% |
Vitamin_K Fyllokinon | 0,00 | mcg | 0,0% |
Kalsium | 15,97 | mg | 2,0% |
Jern | 0,32 | mg | 3,2% |
Natrium | 110,24 | mg | 4,8% |
Beregnet salt av Natrium | 0,28 | gram | 5,5% |
Kalium | 292,57 | mg | 8,9% |
Magnesium | 19,83 | mg | 6,6% |
Sink | 0,61 | mg | 6,8% |
Selen | 0,00 | mcg | 0,0% |
Kopper | 0,05 | mg | 5,9% |
Fosfor | 4,11 | mg | 0,7% |
Jod | 55,41 | mcg | 36,9% |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.