Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet | Energiprosent |
---|---|---|---|---|
Kalorier | 315,00 | 4 246,80 | Kcal | |
Protein | 7,55 | 101,79 | gram | 9,58 |
Karbohydrat | 36,59 | 493,30 | gram | 46,46 |
Kostfiber | 2,71 | 36,54 | gram | 1,72 |
Fett | 14,78 | 199,26 | gram | 42,22 |
Mettet fett | 5,83 | 78,60 | gram | |
Salt | 0,21 | 2,84 | gram | |
Pris på oppskriften | Kr 4,75 | Kr 64,04 | .- | |
Hele oppskriften veier | 1 348 | gr totalt |
Navn | Verdi | Enhet | % av daglig behov |
---|---|---|---|
Kilojoule | 1 318,96 | Kj | 15,2% |
Kalorier | 314,88 | Kcal | 15,7% |
Protein | 7,55 | gram | 15,1% |
Fett | 14,78 | gram | 21,1% |
Mettede fettsyrer | 5,83 | gram | 29,1% |
Transumettede fettsyrer | 0,19 | gram | 0,7% |
Enumettede fettsyrer | 5,50 | gram | 18,3% |
Flerumettede fettsyrer | 2,21 | gram | 15,8% |
Kolesterol | 35,09 | mg | 11,7% |
Omega 3 fettsyrer | 0,10 | gram | 3,8% |
Omega 6 fettsyrer | 1,88 | gram | 75,3% |
Karbohydrater totalt | 36,57 | gram | 12,2% |
Stivelse | 22,05 | gram | N/A |
Kostfiber | 2,71 | gram | 9,0% |
Mono/disakkarider | 14,52 | gram | 16,1% |
Laktose (melkesukker) | 0,87 | gram | N/A |
Fruktose(fruktsukker) | 0,00 | gram | N/A |
Alkohol vekt/100 g | 0,00 | gram | N/A |
Alkohol vol % | 0,00 | % | N/A |
Beta_karoten | 56,53 | mcg | N/A |
Retinol | 77,57 | mcg | 9,7% |
Vitamin_A | 82,14 | RAE | 10,3% |
Vitamin_D | 1,03 | mcg | 10,3% |
Vitamin_E | 2,30 | mg | 25,5% |
Vitamin_B1 | 0,18 | mg | 14,1% |
Vitamin_B2 | 0,14 | mg | 10,0% |
Niacin | 0,99 | mg | 5,8% |
Vitamin_B5 Pantotensyre | 0,00 | mg | 0,0% |
Vitamin_B6 Pyridoksin | 0,13 | mg | 9,5% |
B9 Folat | 33,64 | mcg | 11,2% |
Vitamin_B12 | 0,17 | mcg | 8,5% |
Vitamin_C Ascorbinsyre | 2,09 | mg | 2,8% |
Vitamin_K Fyllokinon | 0,00 | mcg | 0,0% |
Kalsium | 55,85 | mg | 7,0% |
Jern | 1,03 | mg | 10,3% |
Natrium | 84,40 | mg | 3,7% |
Beregnet salt av Natrium | 0,21 | gram | 4,2% |
Kalium | 232,84 | mg | 7,1% |
Magnesium | 38,23 | mg | 12,7% |
Sink | 0,96 | mg | 10,6% |
Selen | 3,82 | mcg | 7,0% |
Kopper | 0,20 | mg | 22,5% |
Fosfor | 145,02 | mg | 24,2% |
Jod | 7,34 | mcg | 4,9% |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.