Bringebær- og pistasjekrans



Bringebær- og pistasjekrans oppskrift.
Fotograf: Frukt.no
Gjærkrans fylt med marsipan, pistasjenøtter og bringebær som er helt uimotståelig! Server den gjerne nybaket til en kopp kaffe.

Oppskriften inneholder 317 Kalorier, 37 g Karbo, 8 g Protein og 15 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Nøtter, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Bringebær- og pistasjekrans er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 1312 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
25grgjær
50grsmør
2,5dlmelk
0,75dlsukker
7,5dlhvetemel

Fyll

75grpistasjenøtter
150grmarsipan
75grsmør
0,5dlmelis
3dråpe(r)grønn konditorfargeIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
150grbringebær
1stksammenpisket egg til pensling
2sshakkede pistasjenøtter




Kalorier og næringsinnhold i Bringebær- og pistasjekrans med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier316.814 271.20533.90Kcal
Protein7.81105.2913.16gram
Karbohydrat36.59493.3061.66gram
Kostfiber3.2343.555.44gram
Fett14.75198.8624.86gram
Mettet fett5.7477.399.67gram
Salt0.212.830.35gram
Pris på oppskriftenKr 4.75Kr 64.04Kr 8.00.-
Hele oppskriften veier1 348 totalt1 348 pr porsj169 pr stk gram
Energiprosent fra karbo46,19 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 8 stykker

Smuldre gjæren i en bakebolle.
Smelt smøret, tilsett melken og varm til det er fingervarmt (37°C). Hell litt av væsken over gjæren og rør til den er oppløst.

Tilsett resten av væsken, sukker og mel, men spar litt til utbakingen. Arbeid deigen til den er smidig og slipper bakebollen. La deigen heve tildekket med plast på lunt sted i ca. 40 minutter.

Hakk nøttene. Riv marsipanen og bland med smør, nøtter og melis. Farg gjerne fyllet med noen dråper grønn konditorfarge.
Ta deigen opp på melet bakebord. Kjevle den til et rektangel, ca. 30 x 40 cm. Fordel marsipanmassen over og strø bringebærene på til slutt.
Rull sammen fra langsiden og form til en krans. Legg kransen på en stekeplate dekket med bakepapir.
Klipp kransen i skiver, men ikke helt igjennom. Legg annenhver skive til høyre og venstre.

La kransen heve i ytterligere 30 minutter.

Pensle kransen med sammenpisket egg og stø over hakkede pistasjenøtter og stek den midt i ovnen på 200°C i 20-30 minutter. Avkjøl på rist.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Frukt.no
(Intern: 34133)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Gjærbakst
Innlagt dato:2018-07-18
Oppdatert dato:2018-07-18


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Bringebær- og pistasjekrans.Bringebær- og pistasjekrans.
Denne retten har 316,81 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 36,59 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,75 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,75.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sammenbakte bærsnurrer.Sammenbakte bærsnurrer.
Denne retten har 197,78 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 30,62 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,3 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,59.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.