Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet | Energiprosent |
---|---|---|---|---|
Kalorier | 474,02 | 7 839,15 | Kcal | |
Protein | 6,98 | 115,43 | gram | 5,89 |
Karbohydrat | 30,68 | 507,37 | gram | 25,88 |
Kostfiber | 3,26 | 53,91 | gram | 1,37 |
Fett | 34,53 | 571,04 | gram | 65,56 |
Alkohol | 1,28 | |||
Mettet fett | 14,25 | 235,66 | gram | |
Salt | 0,33 | 5,39 | gram | |
Pris på oppskriften | Kr 8,43 | Kr 139,41 | .- | |
Hele oppskriften veier | 1 654 | gr totalt |
Navn | Verdi | Enhet | % av daglig behov |
---|---|---|---|
Kilojoule | 1 959,95 | Kj | 22,5% |
Kalorier | 471,95 | Kcal | 23,6% |
Protein | 6,98 | gram | 14,0% |
Fett | 34,53 | gram | 49,3% |
Mettede fettsyrer | 14,25 | gram | 71,3% |
Transumettede fettsyrer | 0,45 | gram | 1,8% |
Enumettede fettsyrer | 13,35 | gram | 44,5% |
Flerumettede fettsyrer | 1,84 | gram | 13,1% |
Kolesterol | 80,21 | mg | 26,7% |
Omega 3 fettsyrer | 0,11 | gram | 4,6% |
Omega 6 fettsyrer | 1,54 | gram | 61,8% |
Karbohydrater totalt | 30,11 | gram | 10,0% |
Stivelse | 6,11 | gram | N/A |
Kostfiber | 3,26 | gram | 10,9% |
Mono/disakkarider | 23,98 | gram | 26,6% |
Laktose (melkesukker) | 0,26 | gram | N/A |
Fruktose(fruktsukker) | 0,00 | gram | N/A |
Alkohol vekt/100 g | 0,87 | gram | N/A |
Alkohol vol % | 1,09 | % | N/A |
Beta_karoten | 94,83 | mcg | N/A |
Retinol | 155,79 | mcg | 19,5% |
Vitamin_A | 163,53 | RAE | 20,4% |
Vitamin_D | 1,70 | mcg | 17,0% |
Vitamin_E | 5,87 | mg | 65,3% |
Vitamin_B1 | 0,10 | mg | 7,7% |
Vitamin_B2 | 0,18 | mg | 12,6% |
Niacin | 0,39 | mg | 2,3% |
Vitamin_B5 Pantotensyre | 0,00 | mg | 0,0% |
Vitamin_B6 Pyridoksin | 0,08 | mg | 5,7% |
B9 Folat | 28,04 | mcg | 9,3% |
Vitamin_B12 | 0,30 | mcg | 14,8% |
Vitamin_C Ascorbinsyre | 1,25 | mg | 1,7% |
Vitamin_K Fyllokinon | 0,00 | mcg | 0,0% |
Kalsium | 76,14 | mg | 9,5% |
Jern | 2,08 | mg | 20,8% |
Natrium | 130,47 | mg | 5,7% |
Beregnet salt av Natrium | 0,33 | gram | 6,5% |
Kalium | 276,68 | mg | 8,4% |
Magnesium | 60,85 | mg | 20,3% |
Sink | 1,06 | mg | 11,8% |
Selen | 0,00 | mcg | 0,0% |
Kopper | 0,51 | mg | 56,5% |
Fosfor | 0,00 | mg | 0,0% |
Jod | 9,73 | mcg | 6,5% |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.