Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet | Energiprosent |
---|---|---|---|---|
Kalorier | 356,11 | 5 904,52 | Kcal | |
Protein | 5,82 | 96,50 | gram | 6,53 |
Karbohydrat | 28,89 | 479,01 | gram | 32,45 |
Kostfiber | 1,67 | 27,69 | gram | 0,93 |
Fett | 23,77 | 394,12 | gram | 60,07 |
Mettet fett | 5,35 | 88,71 | gram | |
Salt | 0,59 | 9,83 | gram | |
Pris på oppskriften | Kr 4,86 | Kr 80,58 | .- | |
Hele oppskriften veier | 1 658 | gr totalt |
Navn | Verdi | Enhet | % av daglig behov |
---|---|---|---|
Kilojoule | 1 486,75 | Kj | 17,1% |
Kalorier | 356,86 | Kcal | 17,8% |
Protein | 5,82 | gram | 11,6% |
Fett | 23,77 | gram | 34,0% |
Mettede fettsyrer | 5,35 | gram | 26,7% |
Transumettede fettsyrer | 0,12 | gram | 0,5% |
Enumettede fettsyrer | 5,30 | gram | 17,7% |
Flerumettede fettsyrer | 9,97 | gram | 71,2% |
Kolesterol | 52,62 | mg | 17,5% |
Omega 3 fettsyrer | 0,96 | gram | 38,4% |
Omega 6 fettsyrer | 8,62 | gram | 344,6% |
Karbohydrater totalt | 29,44 | gram | 9,8% |
Stivelse | 12,48 | gram | N/A |
Kostfiber | 1,67 | gram | 5,6% |
Mono/disakkarider | 16,50 | gram | 18,3% |
Laktose (melkesukker) | 0,41 | gram | N/A |
Fruktose(fruktsukker) | 0,00 | gram | N/A |
Alkohol vekt/100 g | 0,00 | gram | N/A |
Alkohol vol % | 0,00 | % | N/A |
Beta_karoten | 229,93 | mcg | N/A |
Retinol | 60,88 | mcg | 7,6% |
Vitamin_A | 78,60 | RAE | 9,8% |
Vitamin_D | 0,33 | mcg | 3,3% |
Vitamin_E | 2,94 | mg | 32,6% |
Vitamin_B1 | 0,07 | mg | 5,3% |
Vitamin_B2 | 0,11 | mg | 8,0% |
Niacin | 0,38 | mg | 2,2% |
Vitamin_B5 Pantotensyre | 0,01 | mg | 0,2% |
Vitamin_B6 Pyridoksin | 0,07 | mg | 4,9% |
B9 Folat | 21,46 | mcg | 7,2% |
Vitamin_B12 | 0,22 | mcg | 11,0% |
Vitamin_C Ascorbinsyre | 0,45 | mg | 0,6% |
Vitamin_K Fyllokinon | 1,86 | mcg | 1,9% |
Kalsium | 72,97 | mg | 9,1% |
Jern | 1,22 | mg | 12,2% |
Natrium | 237,13 | mg | 10,3% |
Beregnet salt av Natrium | 0,59 | gram | 11,9% |
Kalium | 201,65 | mg | 6,1% |
Magnesium | 35,12 | mg | 11,7% |
Sink | 0,78 | mg | 8,7% |
Selen | 0,20 | mcg | 0,4% |
Kopper | 0,11 | mg | 11,9% |
Fosfor | 42,48 | mg | 7,1% |
Jod | 8,47 | mcg | 5,6% |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.