Allergener som er registrert i oppskriften
Allergenet
Egg som forekommer i ingrediensen
eggAllergenet
Fisk som forekommer i ingrediensen
worcerstershiresausAllergenet
Gluten som forekommer i ingrediensen
soyasausAllergenet
Gluten som forekommer i ingrediensen
strøkavringAllergenet
Gluten som forekommer i ingrediensen
worcerstershiresausAllergenet
Melk som forekommer i ingrediensen
crème fraîcheAllergenet
Melk som forekommer i ingrediensen
melkAllergenet
Melk som forekommer i ingrediensen
smørAllergenet
Melk som forekommer i ingrediensen
smør (kan sløyfes)Allergenet
Selleri som forekommer i ingrediensen
finhakket selleri i terningerAllergenet
Soya som forekommer i ingrediensen
soyasausAllergenet
Spor-av-lupiner som forekommer i ingrediensen
honningAllergenet
Spor-av-Peanøtter som forekommer i ingrediensen
soyasausAllergenet
Spor-av-soya som forekommer i ingrediensen
worcerstershiresausAllergenet
Spor-av-sulfitt som forekommer i ingrediensen
honningAllergenet
Spor-av-sulfitt som forekommer i ingrediensen
worcerstershiresaus
Må leses før man lager oppskriften
- Har du allergi for noe skal du alltid sjekke pakningen på ingrediensen du bruker.
- Mine data er bare beregnet brukt som en veiledning og hjelp.
- Ingredienser her som har allergener er for det meste generelle ingredienser, ikke spesifisert produsent
- Teksten Spor av viser at allergenet kan forekomme i ingrediensen men ikke nødvendigvis. Her må man sjekke pakningen.
Klikk og les her om du har allergier og skal lage oppskriften.