Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet | Energiprosent |
---|---|---|---|---|
Kalorier | 233,51 | 13 005,11 | Kcal | |
Protein | 4,44 | 247,28 | gram | 7,6 |
Karbohydrat | 47,03 | 2 619,29 | gram | 80,56 |
Kostfiber | 5,84 | 325,25 | gram | 5 |
Fett | 1,08 | 60,15 | gram | 4,16 |
Alkohol | 2,66 | |||
Mettet fett | 0,31 | 17,27 | gram | |
Salt | 0,27 | 15,17 | gram | |
Pris på oppskriften | Kr 2,91 | Kr 162,07 | .- | |
Hele oppskriften veier | 5 569 | gr totalt |
Navn | Verdi | Enhet | % av daglig behov |
---|---|---|---|
Kilojoule | 980,21 | Kj | 11,3% |
Kalorier | 231,81 | Kcal | 11,6% |
Protein | 4,44 | gram | 8,9% |
Fett | 1,08 | gram | 1,5% |
Mettede fettsyrer | 0,31 | gram | 1,6% |
Transumettede fettsyrer | 0,01 | gram | 0,0% |
Enumettede fettsyrer | 0,20 | gram | 0,7% |
Flerumettede fettsyrer | 0,32 | gram | 2,3% |
Kolesterol | 0,81 | mg | 0,3% |
Omega 3 fettsyrer | 0,03 | gram | 1,3% |
Omega 6 fettsyrer | 0,29 | gram | 11,5% |
Karbohydrater totalt | 46,63 | gram | 15,5% |
Stivelse | 37,98 | gram | N/A |
Kostfiber | 5,84 | gram | 19,5% |
Mono/disakkarider | 8,55 | gram | 9,5% |
Laktose (melkesukker) | 0,41 | gram | N/A |
Fruktose(fruktsukker) | 0,00 | gram | N/A |
Alkohol vekt/100 g | 0,89 | gram | N/A |
Alkohol vol % | 1,11 | % | N/A |
Beta_karoten | 1,27 | mcg | N/A |
Retinol | 0,07 | mcg | 0,0% |
Vitamin_A | 0,04 | RAE | 0,0% |
Vitamin_D | 0,00 | mcg | 0,0% |
Vitamin_E | 0,10 | mg | 1,1% |
Vitamin_B1 | 0,20 | mg | 15,2% |
Vitamin_B2 | 0,07 | mg | 5,0% |
Niacin | 0,72 | mg | 4,2% |
Vitamin_B5 Pantotensyre | 0,00 | mg | 0,0% |
Vitamin_B6 Pyridoksin | 0,08 | mg | 5,4% |
B9 Folat | 26,49 | mcg | 8,8% |
Vitamin_B12 | 0,05 | mcg | 2,7% |
Vitamin_C Ascorbinsyre | 0,66 | mg | 0,9% |
Vitamin_K Fyllokinon | 0,00 | mcg | 0,0% |
Kalsium | 39,92 | mg | 5,0% |
Jern | 0,79 | mg | 7,9% |
Natrium | 108,98 | mg | 4,7% |
Beregnet salt av Natrium | 0,27 | gram | 5,4% |
Kalium | 199,94 | mg | 6,1% |
Magnesium | 25,41 | mg | 8,5% |
Sink | 0,73 | mg | 8,1% |
Selen | 0,00 | mcg | 0,0% |
Kopper | 0,12 | mg | 13,1% |
Fosfor | 0,12 | mg | 0,0% |
Jod | 1,45 | mcg | 1,0% |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.