Hjemmelagd brød med øl inneholder
234 Kalorier,
47 g Karbo,
4 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Hjemmelagd brød med øl har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Hjemmelagd brød med øl er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
10326 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Hjemmelagd brød med øl!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 233.51 | 13 005.11 | Kcal |
Protein | 4.44 | 247.28 | gram |
Karbohydrat | 47.03 | 2 619.29 | gram |
Kostfiber | 5.84 | 325.25 | gram |
Fett | 1.08 | 60.15 | gram |
Mettet fett | 0.31 | 17.27 | gram |
Alkohol | 0.89 % | | | |
Salt | 0.27 | 15.17 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.91 | Kr 162.07 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 5 569 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 80,56 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rør ut halvparten av hvetemelet i melken. Kok opp ølet og tilsett det i melkeblandingen under omrøring.
Kok opp og ta av komfyren. Tilsett krydder, sirup, rosiner og la det kjølne litt. Gjæren røres ut med litt lunken melk. Tilsett den og resten av melet. Her er det lurt å bruke kjøkkenmaskin. Elt deigen og ha den så på bakebordet. Elt til den er smidig og form runde brød med størrelse etter smak. Legg på smurt plate og la de heve til dobbelt størrelse. Stekes ved 200 grader og sjekk med bakepinne når de er stekt. Skal være godt stekt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 3532)
Kategori:
Brød
Land:
Norge
Fylke:
Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-02-25
Oppdatert dato:2003-02-25
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift