1. Bland alle ingredienser i Trinn 1, la stå i ca. 3 timer.
2. Bland deigen fra Trinn 1 med Bakerens utvalgte hvetemel, vann, gjær og honning. Rør først langsomt i 3 minutter, deretter raskt i 5 minutter. Ha i saltet, og fortsett deretter med rask røring til deigen "samles" rundt kroken. La deigen heve i ca. 1 time.
3. Ta litt av Bakerens utvalgte hvetemel på bakebordet. Plasser deigen på bakebordet. Del opp deigen i 10 biter, vend dem i Bakerens utvalgte hvetemel, og legg dem på en stekeplate med bakepapir. La hvile i ca. 20 min.
4. Varm ovnen til 260 °C (varmluft 240 °C). Sett inn brødene og senk temperaturen til 240 °C (varmluft 220 °C). Stek brødene i 14-18 min.
5. Kjøl dem ned på rist.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Regal
(Intern: 35451)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er vanskelig å tilberede
Kategori:
Brød Innlagt dato:2020-11-05
Oppdatert dato:2020-11-05