Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet | Energiprosent |
---|---|---|---|---|
Kalorier | 340,09 | 7 519,39 | Kcal | |
Protein | 5,21 | 115,19 | gram | 6,12 |
Karbohydrat | 34,65 | 766,11 | gram | 40,75 |
Kostfiber | 1,81 | 40,02 | gram | 1,06 |
Fett | 19,67 | 434,90 | gram | 52,05 |
Mettet fett | 12,28 | 271,51 | gram | |
Salt | 0,35 | 7,67 | gram | |
Pris på oppskriften | Kr 2,39 | Kr 52,84 | .- | |
Hele oppskriften veier | 2 211 | gr totalt |
Navn | Verdi | Enhet | % av daglig behov |
---|---|---|---|
Kilojoule | 1 452,67 | Kj | 16,7% |
Kalorier | 347,97 | Kcal | 17,4% |
Protein | 5,22 | gram | 10,4% |
Fett | 19,68 | gram | 28,1% |
Mettede fettsyrer | 12,28 | gram | 61,4% |
Transumettede fettsyrer | 0,53 | gram | 2,1% |
Enumettede fettsyrer | 4,59 | gram | 15,3% |
Flerumettede fettsyrer | 0,63 | gram | 4,5% |
Kolesterol | 48,19 | mg | 16,1% |
Omega 3 fettsyrer | 0,07 | gram | 2,9% |
Omega 6 fettsyrer | 0,31 | gram | 12,5% |
Karbohydrater totalt | 36,58 | gram | 12,2% |
Stivelse | 22,15 | gram | N/A |
Kostfiber | 1,88 | gram | 6,3% |
Mono/disakkarider | 14,43 | gram | 16,0% |
Laktose (melkesukker) | 1,18 | gram | N/A |
Fruktose(fruktsukker) | 0,00 | gram | N/A |
Alkohol vekt/100 g | 0,00 | gram | N/A |
Alkohol vol % | 0,00 | % | N/A |
Beta_karoten | 111,92 | mcg | N/A |
Retinol | 193,14 | mcg | 24,1% |
Vitamin_A | 202,43 | RAE | 25,3% |
Vitamin_D | 2,31 | mcg | 23,1% |
Vitamin_E | 0,64 | mg | 7,1% |
Vitamin_B1 | 0,13 | mg | 9,8% |
Vitamin_B2 | 0,08 | mg | 5,9% |
Niacin | 0,69 | mg | 4,0% |
Vitamin_B5 Pantotensyre | 0,00 | mg | 0,0% |
Vitamin_B6 Pyridoksin | 0,05 | mg | 3,8% |
B9 Folat | 22,57 | mcg | 7,5% |
Vitamin_B12 | 0,17 | mcg | 8,4% |
Vitamin_C Ascorbinsyre | 2,26 | mg | 3,0% |
Vitamin_K Fyllokinon | 0,00 | mcg | 0,0% |
Kalsium | 44,00 | mg | 5,5% |
Jern | 0,50 | mg | 5,0% |
Natrium | 138,81 | mg | 6,0% |
Beregnet salt av Natrium | 0,35 | gram | 6,9% |
Kalium | 129,13 | mg | 3,9% |
Magnesium | 12,85 | mg | 4,3% |
Sink | 0,48 | mg | 5,3% |
Selen | 0,00 | mcg | 0,0% |
Kopper | 0,06 | mg | 6,4% |
Fosfor | 1,45 | mg | 0,2% |
Jod | 8,41 | mcg | 5,6% |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.