Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet | Energiprosent |
---|---|---|---|---|
Kalorier | 270,37 | 4 774,41 | Kcal | |
Protein | 5,31 | 93,77 | gram | 7,85 |
Karbohydrat | 22,20 | 392,03 | gram | 32,84 |
Kostfiber | 1,64 | 28,96 | gram | 1,21 |
Fett | 17,45 | 308,15 | gram | 58,08 |
Mettet fett | 8,14 | 143,74 | gram | |
Salt | 0,45 | 8,00 | gram | |
Pris på oppskriften | Kr 9,70 | Kr 171,29 | .- | |
Hele oppskriften veier | 1 766 | gr totalt |
Navn | Verdi | Enhet | % av daglig behov |
---|---|---|---|
Kilojoule | 1 125,60 | Kj | 12,9% |
Kalorier | 270,15 | Kcal | 13,5% |
Protein | 5,31 | gram | 10,6% |
Fett | 17,45 | gram | 24,9% |
Mettede fettsyrer | 8,14 | gram | 40,7% |
Transumettede fettsyrer | 0,28 | gram | 1,1% |
Enumettede fettsyrer | 4,25 | gram | 14,2% |
Flerumettede fettsyrer | 2,84 | gram | 20,3% |
Kolesterol | 45,15 | mg | 15,0% |
Omega 3 fettsyrer | 0,45 | gram | 17,9% |
Omega 6 fettsyrer | 2,26 | gram | 90,3% |
Karbohydrater totalt | 22,15 | gram | 7,4% |
Stivelse | 4,45 | gram | N/A |
Kostfiber | 1,64 | gram | 5,5% |
Mono/disakkarider | 17,70 | gram | 19,7% |
Laktose (melkesukker) | 1,29 | gram | N/A |
Fruktose(fruktsukker) | 0,00 | gram | N/A |
Alkohol vekt/100 g | 0,00 | gram | N/A |
Alkohol vol % | 0,00 | % | N/A |
Beta_karoten | 60,68 | mcg | N/A |
Retinol | 107,00 | mcg | 13,4% |
Vitamin_A | 111,87 | RAE | 14,0% |
Vitamin_D | 0,44 | mcg | 4,4% |
Vitamin_E | 1,37 | mg | 15,2% |
Vitamin_B1 | 0,04 | mg | 2,8% |
Vitamin_B2 | 0,14 | mg | 10,1% |
Niacin | 0,34 | mg | 2,0% |
Vitamin_B5 Pantotensyre | 0,00 | mg | 0,0% |
Vitamin_B6 Pyridoksin | 0,05 | mg | 3,7% |
B9 Folat | 25,93 | mcg | 8,6% |
Vitamin_B12 | 0,29 | mcg | 14,6% |
Vitamin_C Ascorbinsyre | 3,91 | mg | 5,2% |
Vitamin_K Fyllokinon | 0,00 | mcg | 0,0% |
Kalsium | 69,51 | mg | 8,7% |
Jern | 0,51 | mg | 5,1% |
Natrium | 181,19 | mg | 7,9% |
Beregnet salt av Natrium | 0,45 | gram | 9,1% |
Kalium | 155,52 | mg | 4,7% |
Magnesium | 20,54 | mg | 6,8% |
Sink | 0,67 | mg | 7,5% |
Selen | 0,42 | mcg | 0,8% |
Kopper | 0,11 | mg | 11,8% |
Fosfor | 16,93 | mg | 2,8% |
Jod | 10,43 | mcg | 7,0% |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.