Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet | Energiprosent |
---|---|---|---|---|
Kalorier | 362,50 | 4 485,94 | Kcal | |
Protein | 5,08 | 62,87 | gram | 5,6 |
Karbohydrat | 39,00 | 482,63 | gram | 43,03 |
Kostfiber | 1,29 | 15,96 | gram | 0,71 |
Fett | 20,40 | 252,45 | gram | 50,64 |
Mettet fett | 10,75 | 133,03 | gram | |
Salt | 0,68 | 8,41 | gram | |
Pris på oppskriften | Kr 5,09 | Kr 62,99 | .- | |
Hele oppskriften veier | 1 238 | gr totalt |
Navn | Verdi | Enhet | % av daglig behov |
---|---|---|---|
Kilojoule | 1 513,44 | Kj | 17,4% |
Kalorier | 362,21 | Kcal | 18,1% |
Protein | 5,08 | gram | 10,2% |
Fett | 20,40 | gram | 29,1% |
Mettede fettsyrer | 10,75 | gram | 53,7% |
Transumettede fettsyrer | 0,37 | gram | 1,5% |
Enumettede fettsyrer | 6,06 | gram | 20,2% |
Flerumettede fettsyrer | 1,58 | gram | 11,3% |
Kolesterol | 67,90 | mg | 22,6% |
Omega 3 fettsyrer | 0,14 | gram | 5,5% |
Omega 6 fettsyrer | 1,28 | gram | 51,0% |
Karbohydrater totalt | 39,00 | gram | 13,0% |
Stivelse | 15,16 | gram | N/A |
Kostfiber | 1,29 | gram | 4,3% |
Mono/disakkarider | 23,84 | gram | 26,5% |
Laktose (melkesukker) | 1,05 | gram | N/A |
Fruktose(fruktsukker) | 0,00 | gram | N/A |
Alkohol vekt/100 g | 0,00 | gram | N/A |
Alkohol vol % | 0,00 | % | N/A |
Beta_karoten | 73,93 | mcg | N/A |
Retinol | 132,91 | mcg | 16,6% |
Vitamin_A | 139,03 | RAE | 17,4% |
Vitamin_D | 0,35 | mcg | 3,5% |
Vitamin_E | 1,85 | mg | 20,5% |
Vitamin_B1 | 0,03 | mg | 2,1% |
Vitamin_B2 | 0,13 | mg | 9,3% |
Niacin | 0,71 | mg | 4,2% |
Vitamin_B5 Pantotensyre | 0,00 | mg | 0,0% |
Vitamin_B6 Pyridoksin | 0,07 | mg | 4,7% |
B9 Folat | 10,43 | mcg | 3,5% |
Vitamin_B12 | 0,36 | mcg | 18,2% |
Vitamin_C Ascorbinsyre | 0,00 | mg | 0,0% |
Vitamin_K Fyllokinon | 0,00 | mcg | 0,0% |
Kalsium | 21,30 | mg | 2,7% |
Jern | 0,60 | mg | 6,0% |
Natrium | 271,95 | mg | 11,8% |
Beregnet salt av Natrium | 0,68 | gram | 13,6% |
Kalium | 84,63 | mg | 2,6% |
Magnesium | 11,74 | mg | 3,9% |
Sink | 0,50 | mg | 5,5% |
Selen | 0,00 | mcg | 0,0% |
Kopper | 0,06 | mg | 6,2% |
Fosfor | 0,00 | mg | 0,0% |
Jod | 8,44 | mcg | 5,6% |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.