Fotograf:
Magnus Thor Magnusson
Iskake fra magnus inneholder
363 Kalorier,
39 g Karbo,
5 g Protein og
20 g Fett pr 100 gr
Iskake fra magnus har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Iskake fra magnus er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
5998 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Iskake fra magnus med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 362.50 | 4 485.94 | 747.66 | Kcal |
Protein | 5.08 | 62.87 | 10.48 | gram |
Karbohydrat | 39.00 | 482.63 | 80.44 | gram |
Kostfiber | 1.29 | 15.96 | 2.66 | gram |
Fett | 20.40 | 252.45 | 42.08 | gram |
Mettet fett | 10.75 | 133.03 | 22.17 | gram |
Salt | 0.68 | 8.41 | 1.40 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.09 | Kr 62.99 | Kr 10.50 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 238 totalt | 1 238 pr porsj | 206 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 43,03 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 6
stykker
Fløte og 1 ts sukker piskes sammen.
1 kremost naturell og 3 eggeplommer piskes sammen.
3 eggehviter og 2,5 dl sukker piskes sammen.
Bruk tre boller til piskingen.
La kjeksen ligge i fryseren før du knuser den.
Springform uten bunn settes på fat.
Halvparten av den knuste kjeksen legges i bunnen.
Bland de tre ingrediensene sammen og ha dem i formen.
Strø resten av kjeksen på toppen.
Fryses i 2 - 4 timer ved -18 grader.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Magnus
(Intern: 2118968764)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Iskake
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2004-06-08
Oppdatert dato:2004-06-08
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift