Fotograf:
Melk.no
En eksotisk kake som du kan imponere familie og venner med. Oppskriften inneholder
184 Kalorier,
18 g Karbo,
4 g Protein og
10 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Melk, Nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Isostekake med mangosaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 2 poeng fra 2 lesere
Lesere:
5831 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Isostekake med mangosaus med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 183.97 | 4 642.15 | 386.85 | Kcal |
Protein | 3.82 | 96.39 | 8.03 | gram |
Karbohydrat | 18.27 | 461.01 | 38.42 | gram |
Kostfiber | 0.96 | 24.22 | 2.02 | gram |
Fett | 10.41 | 262.68 | 21.89 | gram |
Mettet fett | 5.14 | 129.70 | 10.81 | gram |
Salt | 0.16 | 3.91 | 0.33 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.72 | Kr 144.33 | Kr 12.03 | .- |
Hele oppskriften veier | 2 523 totalt | 2 523 pr porsj | 210 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 39,72 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
Mal mandlene i en foodprosessor og bland i sukker og egg. Hell massen i en smurt eller bakepapirkledd springform og stek kaken. Avkjøl kaken på rist.
La gelatinplatene ligge i kaldt vann ca. 5 minutter. Rør sammen ost, sitronsaft og skall og yoghurt. Visp eggedosis av egg og sukker. Bland eggedosisen i osteblandingen. Visp fløten til luftig krem. Klem vannet ut av gelatinen og smelte den i 2 ss kokende vann. Avkjøl litt. Rør gelatinoppløsningen inn i ostekremen. Bland forsiktig i den vispede kremfløten.
Hell ostekremen over den avkjølte bunnen. Frys kaken i 3-4 timer.
Skrell mangoene og fjern steinene. Skjær de i skiver og pynt iskaken. Den resterende mangoen kjøres i en hurtigmikser til en saus, som serveres ved siden av kaken.
Rund kakeform, 24 cm i diameter (til en kake på 12 porsjoner).
I stekeovnen ved 160 grader i ca. 30 minutter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Melk.no
(Intern: 28568)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Iskake
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-05-09
Oppdatert dato:2013-05-09
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift