Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet | Energiprosent |
---|---|---|---|---|
Kalorier | 284,71 | 2 962,09 | Kcal | |
Protein | 11,90 | 123,81 | gram | 16,71 |
Karbohydrat | 8,14 | 84,69 | gram | 11,43 |
Kostfiber | 5,06 | 52,64 | gram | 3,55 |
Fett | 20,95 | 217,96 | gram | 66,22 |
Alkohol | 2,06 | |||
Mettet fett | 3,44 | 35,79 | gram | |
Salt | 1,90 | 19,77 | gram | |
Pris på oppskriften | Kr 7,64 | Kr 79,49 | .- | |
Hele oppskriften veier | 1 040 | gr totalt |
Navn | Verdi | Enhet | % av daglig behov |
---|---|---|---|
Kilojoule | 1 183,95 | Kj | 13,6% |
Kalorier | 285,29 | Kcal | 14,3% |
Protein | 11,90 | gram | 23,8% |
Fett | 20,95 | gram | 29,9% |
Mettede fettsyrer | 3,44 | gram | 17,2% |
Transumettede fettsyrer | 0,05 | gram | 0,2% |
Enumettede fettsyrer | 9,11 | gram | 30,4% |
Flerumettede fettsyrer | 5,71 | gram | 40,8% |
Kolesterol | 106,80 | mg | 35,6% |
Omega 3 fettsyrer | 0,38 | gram | 15,3% |
Omega 6 fettsyrer | 5,32 | gram | 212,6% |
Karbohydrater totalt | 8,79 | gram | 2,9% |
Stivelse | 1,60 | gram | N/A |
Kostfiber | 5,06 | gram | 16,9% |
Mono/disakkarider | 7,18 | gram | 8,0% |
Laktose (melkesukker) | 1,15 | gram | N/A |
Fruktose(fruktsukker) | 0,00 | gram | N/A |
Alkohol vekt/100 g | 0,84 | gram | N/A |
Alkohol vol % | 1,05 | % | N/A |
Beta_karoten | 11,79 | mcg | N/A |
Retinol | 71,33 | mcg | 8,9% |
Vitamin_A | 72,19 | RAE | 9,0% |
Vitamin_D | 0,80 | mcg | 8,0% |
Vitamin_E | 6,28 | mg | 69,7% |
Vitamin_B1 | 0,11 | mg | 8,3% |
Vitamin_B2 | 0,37 | mg | 26,7% |
Niacin | 0,70 | mg | 4,1% |
Vitamin_B5 Pantotensyre | 0,00 | mg | 0,0% |
Vitamin_B6 Pyridoksin | 0,11 | mg | 7,8% |
B9 Folat | 57,25 | mcg | 19,1% |
Vitamin_B12 | 0,61 | mcg | 30,4% |
Vitamin_C Ascorbinsyre | 0,30 | mg | 0,4% |
Vitamin_K Fyllokinon | 0,00 | mcg | 0,0% |
Kalsium | 182,33 | mg | 22,8% |
Jern | 2,17 | mg | 21,7% |
Natrium | 760,16 | mg | 33,1% |
Beregnet salt av Natrium | 1,90 | gram | 38,0% |
Kalium | 339,88 | mg | 10,3% |
Magnesium | 83,54 | mg | 27,8% |
Sink | 1,69 | mg | 18,8% |
Selen | 0,72 | mcg | 1,3% |
Kopper | 0,39 | mg | 43,0% |
Fosfor | 27,72 | mg | 4,6% |
Jod | 14,97 | mcg | 10,0% |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.