Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Annonse
Kalorier og næringsinnhold i Julebrød med sukrin med ingrediensene over!
Navn
Verdi pr 100 g
Verdi pr porsjon
Verdi pr stykke
Enhet
Kalorier
277.47
2 886.77
206.20
Kcal
Protein
11.84
123.18
8.80
gram
Karbohydrat
8.15
84.79
6.06
gram
Kostfiber
5.05
52.54
3.75
gram
Fett
20.17
209.85
14.99
gram
Alkohol
0.84 %
8.74
0.62
gram
Mettet fett
3.42
35.58
2.54
gram
Salt
1.90
19.79
1.41
gram
Pris på oppskriften
Kr 7.64
Kr 79.49
Kr 5.68
.-
Hele oppskriften veier
1 040 totalt
1 040 pr porsj
74 pr stk
gram
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 14
skiver
Legg rosinene i en skål og hell kokende vann over. La rosinene ligge i vannet noen minutter. Hell av vannet og bland rosinene med kanel og rom. La blandingen stå og trekke en stund.
Hakk valnøttene og bland dem sammen med de andre tørre ingrediensene.
Visp sammen kesam og egg i en egen bolle og bland inn rosinene.
Bland alt og la deigen stå og svelle i ca 10 minutter. Ha den så over i en 1,5 liters form og stek i 80 minutter på 175 grader nederst i ovnen.
La brødet avkjøles på rist under et klede. Vent med å skjære opp til brødet er helt avkjølt.
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Funksjonell mat
(Intern: 33100)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Brød Diett/allergi:
Diabetes mat Innlagt dato:2017-06-15
Oppdatert dato:2017-06-15
Lesere: 1132 totalt.