Julebrød med sukrin



Julebrød med sukrin oppskrift.
Fotograf: Funksjonell mat
Et smakfullt og saftig brød som passer spesielt godt til lange julefrokoster.

Oppskriften inneholder 285 Kalorier, 8 g Karbo, 12 g Protein og 21 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Melk, Nøtter, Sesam, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Julebrød med sukrin er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 2892 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
75grrosin
1,5sskanel
2ssrom
50grvalnøtter
200grfinmalte mandler
50grsesamfrø
2ssfiberhusk
2tssalt
1ssSukrin Gold
2tsbakepulver
250grkesam (evt creme fraiche el yoghurt)
6stkegg




Kalorier og næringsinnhold i Julebrød med sukrin med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier284.712 962.09211.58Kcal
Protein11.90123.818.84gram
Karbohydrat8.1484.696.05gram
Kostfiber5.0652.643.76gram
Fett20.95217.9615.57gram
Alkohol0.84 %8.740.62gram
Mettet fett3.4435.792.56gram
Salt1.9019.771.41gram
Pris på oppskriftenKr 7.64Kr 79.49Kr 5.68.-
Hele oppskriften veier1 040 totalt1 040 pr porsj74 pr stk gram
Energiprosent fra karbo11,43 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 14 skiver

Legg rosinene i en skål og hell kokende vann over. La rosinene ligge i vannet noen minutter. Hell av vannet og bland rosinene med kanel og rom. La blandingen stå og trekke en stund.
Hakk valnøttene og bland dem sammen med de andre tørre ingrediensene.
Visp sammen kesam og egg i en egen bolle og bland inn rosinene.
Bland alt og la deigen stå og svelle i ca 10 minutter. Ha den så over i en 1,5 liters form og stek i 80 minutter på 175 grader nederst i ovnen.
La brødet avkjøles på rist under et klede. Vent med å skjære opp til brødet er helt avkjølt.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Funksjonell mat
(Intern: 33100)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Brød
Diett/allergi: Diabetes mat
Innlagt dato:2017-06-15
Oppdatert dato:2017-06-15


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Julebrød med sukrin.Julebrød med sukrin.
Denne retten har 284,71 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,14 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 20,95 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,64.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Mandelbrød med fiberfin.Mandelbrød med fiberfin.
Denne retten har 111,38 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,78 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,86 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,15.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.