Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet | Energiprosent |
---|---|---|---|---|
Kalorier | 169,39 | 874,98 | Kcal | |
Protein | 3,48 | 17,98 | gram | 8,21 |
Karbohydrat | 1,49 | 7,70 | gram | 3,51 |
Kostfiber | 0,51 | 2,63 | gram | 0,6 |
Fett | 14,01 | 72,37 | gram | 74,43 |
Alkohol | 13,22 | |||
Mettet fett | 7,32 | 37,81 | gram | |
Salt | 0,53 | 2,75 | gram | |
Pris på oppskriften | Kr 12,04 | Kr 62,19 | .- | |
Hele oppskriften veier | 2 066 | gr totalt |
Navn | Verdi | Enhet | % av daglig behov |
---|---|---|---|
Kilojoule | 699,59 | Kj | 8,0% |
Kalorier | 169,44 | Kcal | 8,5% |
Protein | 3,48 | gram | 7,0% |
Fett | 14,01 | gram | 20,0% |
Mettede fettsyrer | 7,32 | gram | 36,6% |
Transumettede fettsyrer | 0,30 | gram | 1,2% |
Enumettede fettsyrer | 4,60 | gram | 15,3% |
Flerumettede fettsyrer | 0,68 | gram | 4,9% |
Kolesterol | 45,47 | mg | 15,2% |
Omega 3 fettsyrer | 0,13 | gram | 5,3% |
Omega 6 fettsyrer | 0,20 | gram | 7,9% |
Karbohydrater totalt | 1,50 | gram | 0,5% |
Stivelse | 0,02 | gram | N/A |
Kostfiber | 0,51 | gram | 1,7% |
Mono/disakkarider | 1,13 | gram | 1,3% |
Laktose (melkesukker) | 0,70 | gram | N/A |
Fruktose(fruktsukker) | 0,00 | gram | N/A |
Alkohol vekt/100 g | 3,20 | gram | N/A |
Alkohol vol % | 4,00 | % | N/A |
Beta_karoten | 171,70 | mcg | N/A |
Retinol | 92,21 | mcg | 11,5% |
Vitamin_A | 106,88 | RAE | 13,4% |
Vitamin_D | 0,15 | mcg | 1,5% |
Vitamin_E | 0,96 | mg | 10,7% |
Vitamin_B1 | 0,06 | mg | 4,6% |
Vitamin_B2 | 0,10 | mg | 7,1% |
Niacin | 0,93 | mg | 5,5% |
Vitamin_B5 Pantotensyre | 0,01 | mg | 0,2% |
Vitamin_B6 Pyridoksin | 0,09 | mg | 6,4% |
B9 Folat | 4,33 | mcg | 1,4% |
Vitamin_B12 | 0,67 | mcg | 33,4% |
Vitamin_C Ascorbinsyre | 5,84 | mg | 7,8% |
Vitamin_K Fyllokinon | 0,00 | mcg | 0,0% |
Kalsium | 48,85 | mg | 6,1% |
Jern | 1,07 | mg | 10,7% |
Natrium | 213,16 | mg | 9,3% |
Beregnet salt av Natrium | 0,53 | gram | 10,7% |
Kalium | 103,19 | mg | 3,1% |
Magnesium | 12,63 | mg | 4,2% |
Sink | 0,52 | mg | 5,8% |
Selen | 0,10 | mcg | 0,2% |
Kopper | 0,32 | mg | 35,8% |
Fosfor | 17,71 | mg | 3,0% |
Jod | 25,42 | mcg | 16,9% |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.