En krepsesuppe som og kan bruke reker ol. Innsendt til Gladimat av Bente Jacobsen Oppskriften inneholder
169 Kalorier,
1 g Karbo,
3 g Protein og
14 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Fisk, Melk, Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kremet krepsesuppe de Luxe er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3239 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kremet krepsesuppe de Luxe!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 169.39 | 874.98 | Kcal |
Protein | 3.48 | 17.98 | gram |
Karbohydrat | 1.49 | 7.70 | gram |
Kostfiber | 0.51 | 2.63 | gram |
Fett | 14.01 | 72.37 | gram |
Mettet fett | 7.32 | 37.81 | gram |
Alkohol | 3.20 % | | | |
Salt | 0.53 | 2.75 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 12.04 | Kr 62.19 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 066 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 3,51 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Stek først baconet i gryta med olivenolje. Tilsett så krepsehalene og brun dem litt.
Hell så på hvitvin og fiskebuljong. Så har du sjalottløk, timian og kajennepepper oppi gryta.
Så er det fløten og konjakken sin tur, etterfulgt av tomatpuré.
Rør godt og la det småkoke til det blir skikkelig tykt.
Rett før servering har du en ss smør oppi gryta og rører det forsiktig inn.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Gladimat.no
(Intern: 31906)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Suppe
Innlagt dato:2015-01-28
Oppdatert dato:2015-01-28
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift