Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet | Energiprosent |
---|---|---|---|---|
Kalorier | 113,97 | 269,90 | Kcal | |
Protein | 7,20 | 17,05 | gram | 25,26 |
Karbohydrat | 0,98 | 2,32 | gram | 3,43 |
Kostfiber | 0,11 | 0,26 | gram | 0,19 |
Fett | 8,28 | 19,61 | gram | 65,38 |
Alkohol | 5,71 | |||
Mettet fett | 4,84 | 11,46 | gram | |
Salt | 1,13 | 2,69 | gram | |
Pris på oppskriften | Kr 5,24 | Kr 12,41 | .- | |
Hele oppskriften veier | 947 | gr totalt |
Navn | Verdi | Enhet | % av daglig behov |
---|---|---|---|
Kilojoule | 478,13 | Kj | 5,5% |
Kalorier | 115,33 | Kcal | 5,8% |
Protein | 7,20 | gram | 14,4% |
Fett | 8,28 | gram | 11,8% |
Mettede fettsyrer | 4,84 | gram | 24,2% |
Transumettede fettsyrer | 0,21 | gram | 0,8% |
Enumettede fettsyrer | 2,05 | gram | 6,8% |
Flerumettede fettsyrer | 0,42 | gram | 3,0% |
Kolesterol | 37,67 | mg | 12,6% |
Omega 3 fettsyrer | 0,03 | gram | 1,2% |
Omega 6 fettsyrer | 0,06 | gram | 2,5% |
Karbohydrater totalt | 1,25 | gram | 0,4% |
Stivelse | 0,26 | gram | N/A |
Kostfiber | 0,11 | gram | 0,4% |
Mono/disakkarider | 0,83 | gram | 0,9% |
Laktose (melkesukker) | 0,46 | gram | N/A |
Fruktose(fruktsukker) | 0,00 | gram | N/A |
Alkohol vekt/100 g | 0,93 | gram | N/A |
Alkohol vol % | 1,16 | % | N/A |
Beta_karoten | 65,23 | mcg | N/A |
Retinol | 559,25 | mcg | 69,9% |
Vitamin_A | 564,67 | RAE | 70,6% |
Vitamin_D | 0,17 | mcg | 1,7% |
Vitamin_E | 0,17 | mg | 1,9% |
Vitamin_B1 | 0,11 | mg | 8,3% |
Vitamin_B2 | 0,18 | mg | 12,6% |
Niacin | 2,79 | mg | 16,4% |
Vitamin_B5 Pantotensyre | 0,53 | mg | 10,5% |
Vitamin_B6 Pyridoksin | 0,18 | mg | 12,7% |
B9 Folat | 58,81 | mcg | 19,6% |
Vitamin_B12 | 2,00 | mcg | 99,9% |
Vitamin_C Ascorbinsyre | 14,94 | mg | 19,9% |
Vitamin_K Fyllokinon | 0,00 | mcg | 0,0% |
Kalsium | 9,24 | mg | 1,2% |
Jern | 0,67 | mg | 6,7% |
Natrium | 453,58 | mg | 19,7% |
Beregnet salt av Natrium | 1,13 | gram | 22,7% |
Kalium | 123,06 | mg | 3,7% |
Magnesium | 9,15 | mg | 3,1% |
Sink | 0,37 | mg | 4,2% |
Selen | 3,29 | mcg | 6,0% |
Kopper | 0,07 | mg | 7,3% |
Fosfor | 88,58 | mg | 14,8% |
Jod | 2,30 | mcg | 1,5% |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.