Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet | Energiprosent |
---|---|---|---|---|
Kalorier | 349,78 | 12 609,57 | Kcal | |
Protein | 4,49 | 161,86 | gram | 5,13 |
Karbohydrat | 40,05 | 1 443,80 | gram | 45,8 |
Kostfiber | 1,39 | 50,11 | gram | 0,79 |
Fett | 18,76 | 676,30 | gram | 48,27 |
Mettet fett | 11,70 | 421,79 | gram | |
Salt | 0,19 | 6,75 | gram | |
Pris på oppskriften | Kr 3,18 | Kr 114,64 | .- | |
Hele oppskriften veier | 3 605 | gr totalt |
Navn | Verdi | Enhet | % av daglig behov |
---|---|---|---|
Kilojoule | 1 446,21 | Kj | 16,6% |
Kalorier | 346,17 | Kcal | 17,3% |
Protein | 4,49 | gram | 9,0% |
Fett | 18,76 | gram | 26,8% |
Mettede fettsyrer | 11,70 | gram | 58,5% |
Transumettede fettsyrer | 0,54 | gram | 2,2% |
Enumettede fettsyrer | 4,48 | gram | 14,9% |
Flerumettede fettsyrer | 0,64 | gram | 4,6% |
Kolesterol | 45,13 | mg | 15,0% |
Omega 3 fettsyrer | 0,09 | gram | 3,5% |
Omega 6 fettsyrer | 0,29 | gram | 11,7% |
Karbohydrater totalt | 39,16 | gram | 13,1% |
Stivelse | 18,81 | gram | N/A |
Kostfiber | 1,39 | gram | 4,6% |
Mono/disakkarider | 20,35 | gram | 22,6% |
Laktose (melkesukker) | 1,37 | gram | N/A |
Fruktose(fruktsukker) | 0,00 | gram | N/A |
Alkohol vekt/100 g | 0,00 | gram | N/A |
Alkohol vol % | 0,00 | % | N/A |
Beta_karoten | 108,74 | mcg | N/A |
Retinol | 200,07 | mcg | 25,0% |
Vitamin_A | 208,97 | RAE | 26,1% |
Vitamin_D | 1,42 | mcg | 14,2% |
Vitamin_E | 0,60 | mg | 6,6% |
Vitamin_B1 | 0,09 | mg | 7,0% |
Vitamin_B2 | 0,07 | mg | 5,3% |
Niacin | 0,38 | mg | 2,2% |
Vitamin_B5 Pantotensyre | 0,00 | mg | 0,0% |
Vitamin_B6 Pyridoksin | 0,05 | mg | 3,4% |
B9 Folat | 6,22 | mcg | 2,1% |
Vitamin_B12 | 0,15 | mcg | 7,7% |
Vitamin_C Ascorbinsyre | 0,55 | mg | 0,7% |
Vitamin_K Fyllokinon | 0,00 | mcg | 0,0% |
Kalsium | 47,91 | mg | 6,0% |
Jern | 0,37 | mg | 3,7% |
Natrium | 74,88 | mg | 3,3% |
Beregnet salt av Natrium | 0,19 | gram | 3,7% |
Kalium | 111,06 | mg | 3,4% |
Magnesium | 13,31 | mg | 4,4% |
Sink | 0,36 | mg | 4,0% |
Selen | 0,00 | mcg | 0,0% |
Kopper | 0,05 | mg | 5,1% |
Fosfor | 0,00 | mg | 0,0% |
Jod | 9,33 | mcg | 6,2% |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.