Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet | Energiprosent |
---|---|---|---|---|
Kalorier | 204,06 | 3 882,91 | Kcal | |
Protein | 10,47 | 199,23 | gram | 20,52 |
Karbohydrat | 4,45 | 84,68 | gram | 8,72 |
Kostfiber | 0,31 | 5,90 | gram | 0,3 |
Fett | 15,32 | 291,51 | gram | 67,56 |
Alkohol | 2,88 | |||
Mettet fett | 0,88 | 16,74 | gram | |
Salt | 1,06 | 20,24 | gram | |
Pris på oppskriften | Kr 7,12 | Kr 135,48 | .- | |
Hele oppskriften veier | 1 903 | gr totalt |
Navn | Verdi | Enhet | % av daglig behov |
---|---|---|---|
Kilojoule | 855,03 | Kj | 9,8% |
Kalorier | 203,98 | Kcal | 10,2% |
Protein | 10,47 | gram | 20,9% |
Fett | 15,32 | gram | 21,9% |
Mettede fettsyrer | 0,88 | gram | 4,4% |
Transumettede fettsyrer | 0,01 | gram | 0,0% |
Enumettede fettsyrer | 0,74 | gram | 2,5% |
Flerumettede fettsyrer | 0,54 | gram | 3,9% |
Kolesterol | 127,42 | mg | 42,5% |
Omega 3 fettsyrer | 0,12 | gram | 4,8% |
Omega 6 fettsyrer | 0,43 | gram | 17,2% |
Karbohydrater totalt | 4,46 | gram | 1,5% |
Stivelse | 2,24 | gram | N/A |
Kostfiber | 0,31 | gram | 1,0% |
Mono/disakkarider | 2,09 | gram | 2,3% |
Laktose (melkesukker) | 1,24 | gram | N/A |
Fruktose(fruktsukker) | 0,00 | gram | N/A |
Alkohol vekt/100 g | 0,84 | gram | N/A |
Alkohol vol % | 1,05 | % | N/A |
Beta_karoten | 2,87 | mcg | N/A |
Retinol | 3 129,52 | mcg | 391,2% |
Vitamin_A | 3 129,64 | RAE | 391,2% |
Vitamin_D | 0,45 | mcg | 4,5% |
Vitamin_E | 0,76 | mg | 8,4% |
Vitamin_B1 | 0,15 | mg | 11,2% |
Vitamin_B2 | 0,85 | mg | 60,8% |
Niacin | 3,56 | mg | 20,9% |
Vitamin_B5 Pantotensyre | 0,00 | mg | 0,0% |
Vitamin_B6 Pyridoksin | 0,23 | mg | 16,8% |
B9 Folat | 222,56 | mcg | 74,2% |
Vitamin_B12 | 8,62 | mcg | 430,8% |
Vitamin_C Ascorbinsyre | 4,50 | mg | 6,0% |
Vitamin_K Fyllokinon | 0,00 | mcg | 0,0% |
Kalsium | 45,74 | mg | 5,7% |
Jern | 5,28 | mg | 52,8% |
Natrium | 425,52 | mg | 18,5% |
Beregnet salt av Natrium | 1,06 | gram | 21,3% |
Kalium | 195,54 | mg | 5,9% |
Magnesium | 14,64 | mg | 4,9% |
Sink | 3,07 | mg | 34,1% |
Selen | 15,51 | mcg | 28,2% |
Kopper | 0,20 | mg | 22,0% |
Fosfor | 181,42 | mg | 30,2% |
Jod | 7,46 | mcg | 5,0% |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.