| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet | Energiprosent |
|---|---|---|---|---|
| Kalorier | 142,89 | 1 038,10 | Kcal | |
| Protein | 4,72 | 34,29 | gram | 13,21 |
| Karbohydrat | 15,04 | 109,27 | gram | 42,1 |
| Kostfiber | 1,01 | 7,34 | gram | 1,41 |
| Fett | 6,87 | 49,91 | gram | 43,27 |
| Mettet fett | 0,52 | 3,78 | gram | |
| Salt | 0,90 | 6,54 | gram | |
| Pris på oppskriften | Kr 9,67 | Kr 70,25 | .- | |
| Hele oppskriften veier | 727 | gr totalt |
| Navn | Verdi | Enhet | % av daglig behov |
|---|---|---|---|
| Kilojoule | 564,52 | Kj | 6,5% |
| Kalorier | 135,13 | Kcal | 6,8% |
| Protein | 4,72 | gram | 9,4% |
| Fett | 6,87 | gram | 9,8% |
| Mettede fettsyrer | 0,52 | gram | 2,6% |
| Transumettede fettsyrer | 0,00 | gram | 0,0% |
| Enumettede fettsyrer | 3,88 | gram | 12,9% |
| Flerumettede fettsyrer | 1,92 | gram | 13,7% |
| Kolesterol | 25,86 | mg | 8,6% |
| Omega 3 fettsyrer | 0,48 | gram | 19,4% |
| Omega 6 fettsyrer | 1,31 | gram | 52,3% |
| Karbohydrater totalt | 13,23 | gram | 4,4% |
| Stivelse | 0,48 | gram | N/A |
| Kostfiber | 1,01 | gram | 3,4% |
| Mono/disakkarider | 7,26 | gram | 8,1% |
| Laktose (melkesukker) | 0,00 | gram | N/A |
| Fruktose(fruktsukker) | 0,00 | gram | N/A |
| Alkohol vekt/100 g | 0,00 | gram | N/A |
| Alkohol vol % | 0,00 | % | N/A |
| Beta_karoten | 96,25 | mcg | N/A |
| Retinol | 2,25 | mcg | 0,3% |
| Vitamin_A | 10,56 | RAE | 1,3% |
| Vitamin_D | 0,57 | mcg | 5,7% |
| Vitamin_E | 3,19 | mg | 35,4% |
| Vitamin_B1 | 0,06 | mg | 5,0% |
| Vitamin_B2 | 0,06 | mg | 3,9% |
| Niacin | 1,16 | mg | 6,8% |
| Vitamin_B5 Pantotensyre | 0,08 | mg | 1,6% |
| Vitamin_B6 Pyridoksin | 0,09 | mg | 6,1% |
| B9 Folat | 31,87 | mcg | 10,6% |
| Vitamin_B12 | 0,71 | mcg | 35,7% |
| Vitamin_C Ascorbinsyre | 14,28 | mg | 19,0% |
| Vitamin_K Fyllokinon | 0,32 | mcg | 0,3% |
| Kalsium | 33,07 | mg | 4,1% |
| Jern | 0,50 | mg | 5,0% |
| Natrium | 359,87 | mg | 15,6% |
| Beregnet salt av Natrium | 0,90 | gram | 18,0% |
| Kalium | 204,83 | mg | 6,2% |
| Magnesium | 18,31 | mg | 6,1% |
| Sink | 0,34 | mg | 3,8% |
| Selen | 5,39 | mcg | 9,8% |
| Kopper | 0,17 | mg | 18,4% |
| Fosfor | 31,37 | mg | 5,2% |
| Jod | 16,79 | mcg | 11,2% |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.