Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet | Energiprosent |
---|---|---|---|---|
Kalorier | 166,78 | 1 007,35 | Kcal | |
Protein | 8,69 | 52,49 | gram | 20,84 |
Karbohydrat | 4,57 | 27,60 | gram | 10,96 |
Kostfiber | 1,52 | 9,18 | gram | 1,82 |
Fett | 12,30 | 74,29 | gram | 66,37 |
Mettet fett | 5,72 | 34,55 | gram | |
Salt | 0,34 | 2,07 | gram | |
Pris på oppskriften | Kr 7,63 | Kr 46,09 | .- | |
Hele oppskriften veier | 2 416 | gr totalt |
Navn | Verdi | Enhet | % av daglig behov |
---|---|---|---|
Kilojoule | 693,34 | Kj | 8,0% |
Kalorier | 166,93 | Kcal | 8,3% |
Protein | 8,69 | gram | 17,4% |
Fett | 12,30 | gram | 17,6% |
Mettede fettsyrer | 5,72 | gram | 28,6% |
Transumettede fettsyrer | 0,03 | gram | 0,1% |
Enumettede fettsyrer | 6,54 | gram | 21,8% |
Flerumettede fettsyrer | 2,02 | gram | 14,4% |
Kolesterol | 23,18 | mg | 7,7% |
Omega 3 fettsyrer | 0,22 | gram | 8,8% |
Omega 6 fettsyrer | 1,87 | gram | 74,6% |
Karbohydrater totalt | 4,57 | gram | 1,5% |
Stivelse | 0,00 | gram | N/A |
Kostfiber | 1,52 | gram | 5,1% |
Mono/disakkarider | 4,57 | gram | 5,1% |
Laktose (melkesukker) | 0,00 | gram | N/A |
Fruktose(fruktsukker) | 0,00 | gram | N/A |
Alkohol vekt/100 g | 0,00 | gram | N/A |
Alkohol vol % | 0,00 | % | N/A |
Beta_karoten | 107,50 | mcg | N/A |
Retinol | 5,30 | mcg | 0,7% |
Vitamin_A | 14,15 | RAE | 1,8% |
Vitamin_D | 0,17 | mcg | 1,7% |
Vitamin_E | 0,77 | mg | 8,5% |
Vitamin_B1 | 0,17 | mg | 13,2% |
Vitamin_B2 | 0,09 | mg | 6,7% |
Niacin | 2,31 | mg | 13,6% |
Vitamin_B5 Pantotensyre | 0,00 | mg | 0,0% |
Vitamin_B6 Pyridoksin | 0,20 | mg | 14,3% |
B9 Folat | 32,40 | mcg | 10,8% |
Vitamin_B12 | 0,20 | mcg | 9,9% |
Vitamin_C Ascorbinsyre | 24,92 | mg | 33,2% |
Vitamin_K Fyllokinon | 0,00 | mcg | 0,0% |
Kalsium | 16,75 | mg | 2,1% |
Jern | 0,75 | mg | 7,5% |
Natrium | 137,26 | mg | 6,0% |
Beregnet salt av Natrium | 0,34 | gram | 6,9% |
Kalium | 310,27 | mg | 9,4% |
Magnesium | 17,95 | mg | 6,0% |
Sink | 1,17 | mg | 13,0% |
Selen | 0,00 | mcg | 0,0% |
Kopper | 0,07 | mg | 7,9% |
Fosfor | 0,00 | mg | 0,0% |
Jod | 0,49 | mcg | 0,3% |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.