Fotograf:Sara Johannessen Her er et forslag til hvordan du kan servere ribberestene. Varm opp ribba og server med stekt blomkål og en nydelig granateplesaus. Perfekt liten smårett når det blir for mye med full middag.
Skjær ribben i passe store biter og varm den opp i ovnen på 150 °C i ca. 20 minutter.
Del blomkålhodene i tykke skiver. Behold stilken på.
Stek blomkålskivene i en tørr panne på høy temperatur til de har fått en fin brent farge på begge sider. Du kan også steke løse blomkålbuketter. Smak til med salt.
Skjær såvidt gjennom skallet rundt granateplene og brekk dem i to. Rens ut granateplekjernene og ha dem i en kjele sammen med honning. La det koke inn i ca. 10 minutter til en tykk saus.
Server ribbebiter med stekt blomkål, blandet salat og granateplesaus.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Matprat.no
(Intern: 34871)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett Innlagt dato:2019-11-27
Oppdatert dato:2019-11-27