Fotograf:
Gilde
Soyaglasert ribbe med bakte rotfrukter, eple/løkkompott, hasselbackpotet og appelsin/soyasjy inneholder
134 Kalorier,
7 g Karbo,
4 g Protein og
10 g Fett pr 100 gr
Soyaglasert ribbe med bakte rotfrukter, eple/løkkompott, hasselbackpotet og appelsin/soyasjy har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Soya, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Soyaglasert ribbe med bakte rotfrukter, eple/løkkompott, hasselbackpotet og appelsin/soyasjy er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
8697 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Soyaglasert ribbe med bakte rotfrukter. eple/løkkompott. hasselbackpotet og appelsin/soyasjy!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 134.29 | 1 578.98 | Kcal |
Protein | 4.01 | 47.15 | gram |
Karbohydrat | 6.62 | 77.84 | gram |
Kostfiber | 1.83 | 21.52 | gram |
Fett | 9.79 | 115.11 | gram |
Mettet fett | 4.20 | 49.38 | gram |
Salt | 0.52 | 6.09 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.72 | Kr 55.50 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 4 703 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 19,71 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Ribben:
Ribben saltes dagen før. Skylles og legges i ildfast form sammen med soyaen, limejuice, limeskall, appelsinjuice, appelsinskall, hvitløk, vann og chilli. Dekkes med folie og bakes på 160 grader i 2 timer. Sjyen reduseres og smakes til.
Løkkompott:
Kutt og skrell eple og løk i grove biter som has i en kjele sammen med alt det andre og kokes forsiktig under lokk til alt er helt mørt og væsken er borte. Kjøres sammen med stavmikser, trenger ikkje være heilt glatt. Smakes til og serveres varm.
Glasert løk:
Kok løken i lettsaltet vann til den er mør. Press sitronjuice og riv skallet av sitronen som kokes opp sammen med sukker og smør, glaser løken i dette..
Bakte rotfrukter:
Skrell og kutt grønnsakene i store staver, ha de i ein ildfast form sammen med de andre ingrediensene og press sitronjuice over. Bak i ovn på 170 grader til alle grønnsakene er møre (ca 30-40 min) Smak til og server.
Hasselbackpotet:
Kutt potetene i skiver, men ikkje helt gjennom. De bakes i ovn sammen med det andre på 180 grader i 30-40 min, skal være møre og gyldne.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Gilde
(Intern: 24731)
Tilberedningstid:
2 timer
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2008-03-16
Oppdatert dato:2008-03-16
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift