Svin, tynnribbe, med svor, rå



Bilde av Svin, tynnribbe, med svor, rå.

Kalorier og Næringsinnhold i Svin, tynnribbe, med svor, rå

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 1533 kilojoule
Kcal 371 kalorier
Protein 13.8 gram
Karbo 0 gram
Sukker 0 gram
Kostfiber 0 gram
Fett 35.1 gram
Mettet fett 13.2 gram


Fakta om Svin, tynnribbe, med svor, rå.

Er ribbe uten kotelettkam. Det vanligste er å tilberede den med svor, uten svor blir den et magrere alternativ.

Innlagt dato
Oppdatert dato
22.03.2019
Hovedgruppe
Kjøtt og vilt
Undergruppe
Svin
Kilde til Næringsdata
Fotograf
Matprat
Karakter (Snitt)
3 poeng satt av 1 brukere.
Besøk
10179
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6












Noen anbefalte oppskrifter som bruker tynnribbe som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Juleribbe4.8367,8634,7813,680,026,5
Juleribbe med sprø svor4.8246,6421,429,024,124,61
Ribbe stek gammel oppskrift2.7245,723,229,140,034,36
Ribbesylte5340,5231,2813,930,687,09
Ungarsk ribbe3.727725,1610,132,226,05
Senneps og honningglasert ribbe3.7350,0831,512,554,056,71
Argentinsk svinerull4.5209,8118,497,253,035,15
Svineribbe med krydret saus4.5290,4524,8710,066,446,03
Ribbe med sopp4.5215,917,568,155,679,22
Amerikansk ribbe1.7317,328,6211,523,166,13
Ribbe i melk3151,1311,685,325,543,51
Ribbe med spicy kinakål og kikertmos3241,7221,369,132,655,33
Gryterøkt ribbe3193,8315,936,535,474,81
Tapasribbe med sviskepuré3310,826,3610,787,156,21
Asiatisk ribbe med hot kålsalat3217,4918,127,753,336,99







Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Svin, tynnribbe, med svor, rå med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.