Fotograf:
Knut Pettersen
Svineribbe med krydret saus inneholder
291 Kalorier,
7 g Karbo,
10 g Protein og
25 g Fett pr 100 gr
Svineribbe med krydret saus har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Sennep, Spor-av-selleri, Spor-av-soya, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Svineribbe med krydret saus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
10123 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Svineribbe med krydret saus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 290.89 | 1 289.33 | Kcal |
Protein | 10.07 | 44.63 | gram |
Karbohydrat | 6.64 | 29.43 | gram |
Kostfiber | 0.29 | 1.29 | gram |
Fett | 24.83 | 110.06 | gram |
Mettet fett | 9.32 | 41.31 | gram |
Salt | 0.52 | 2.29 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.03 | Kr 26.73 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 773 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 9,13 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skrell og finhakk løken. Forvarm stekeovnen til 175 C. Ha alle ingrediensene untatt kjøttet i en kasserolle. Tilsett 3/4 dl vann og bland alt godt. Kok opp sausen under omrøring og la den koke i 5 minutter. Smak den til med mer krydder om nødvendig.
Tørk kjøttet med kjøkkenpapir. Legg spareribsene i langpannen og pensle dem med halvparten av sausen. Hell på 1 dl vann og dekk langpannen med aluminiumsfolie. Forstek spareribsene på midterste rille i 1 1/4 time. Snu dem en gang under stekingen. Ta dem opp og la dem renne av.
Tenn i mellomtiden grillen. Pensle spareribsene med resten av sausen og grill dem i 10-15 minutter på hver side til de er pent brune.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10917)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Grillmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-03
Oppdatert dato:2003-05-03
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift