Fotograf:
Matprat.no
Provencalsk skinkestek inneholder
73 Kalorier,
2 g Karbo,
9 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Provencalsk skinkestek har beregnet å ha følgende allergener
Selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Provencalsk skinkestek er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,3 poeng fra 3 lesere
Lesere:
12703 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Provencalsk skinkestek!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 72.95 | 919.64 | Kcal |
Protein | 9.47 | 119.38 | gram |
Karbohydrat | 2.10 | 26.47 | gram |
Kostfiber | 2.96 | 37.32 | gram |
Fett | 2.01 | 25.34 | gram |
Mettet fett | 0.64 | 8.07 | gram |
Alkohol | 0.38 % | | | |
Salt | 0.38 | 4.78 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.82 | Kr 73.37 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 5 043 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 11,51 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Del gulrøttene i to på langs
og løken i båter.
Del selleriskivene i 3-4 biter og
finhakk hvitløken.
2. Legg grønnsakene i bunnen på en ildfast
form, gjerne leirgryte. Plasser steka oppå
grønnsakene, strø på salt og krydder
og hell over vinen/cideren.
3. Legg lokk på formen og stek på 225° C
i ca. 2 1/2 time til steketermometeret viser 75° C.
Serveres med godt, ferskt brød.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 3005)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-01-02
Oppdatert dato:2003-01-02
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift