Fotograf:
Bonduelle
Ribben på karamelliserte kidneybønner inneholder
204 Kalorier,
9 g Karbo,
8 g Protein og
15 g Fett pr 100 gr
Ribben på karamelliserte kidneybønner har beregnet å ha følgende allergener
Spor-av-lupiner, Spor-av-selleri, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Ribben på karamelliserte kidneybønner er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Ribben på karamelliserte kidneybønner!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 203.87 | 1 226.02 | Kcal |
Protein | 8.39 | 50.46 | gram |
Karbohydrat | 8.75 | 52.62 | gram |
Kostfiber | 1.01 | 6.07 | gram |
Fett | 14.81 | 89.06 | gram |
Mettet fett | 5.55 | 33.38 | gram |
Salt | 0.31 | 1.87 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.62 | Kr 39.81 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 406 | gr totalt | gram |
Fremgangsmåte:
Legg ribbenene i en stekeform og stek dem i en forvarmet ovn ved 200° C Varmluft 175° C) i ca. 25 min. Rør honning og ketsjup sammen. Krydre med salt, pepper, kajennepepper og paprika. Pensle ribbenene med dette 10 min. før de er ferdigstekte.
Skjær vårløken i ringer. Skyll bønnene i kaldt vann og la det dryppe av dem. Finhakk timian.
Karamelliser sukkeret gyldent på en stekepanne uten olje. Tilsett buljong under omrøring og la det koke opp. La timian og vårløk putre sammen med dette i 4-5 minutter. Tilsett bønnene og bland alt sammen – la det småkoke videre i 2 min. Krydre med salt og pepper. Anrettes sammen med ribbenene på en tallerken. Garner eventuelt med hele chili.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Bonduelle
(Intern: 28753)
Tilberedningstid:
35 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2012-01-14
Oppdatert dato:2012-01-14
Lesere:
2601 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift