| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
|---|---|---|---|---|
| Kalorier | 338.34 | 1 435.62 | Kcal | |
| Protein | 13.82 | 58.64 | gram | |
| Karbohydrat | 6.18 | 26.22 | gram | |
| Kostfiber | 0.02 | 0.08 | gram | |
| Fett | 28.70 | 121.78 | gram | |
| Mettet fett | 10.01 | 42.47 | gram | |
| Salt | 0.55 | 2.34 | gram | |
| Pris på oppskriften | Kr 8.07 | Kr 34.24 | Kr | .- |
| Hele oppskriften veier | 1 697 totalt | 424 pr porsj | pr stk | gram |
| Energiprosent fra karbo | 7,3 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Ribbe med spennede fyll.
Vepro-knedlo-zelo fra Tsjekkia.
Provencalsk skinkestek.
Fleskerull med svisker.
Klassisk skinkestek med surkål.
Ribbe med nøtter og aprikoser.
Svinefilet oelek.
Alt i en form.
Ribben på karamelliserte kidneybønner.
Svinekam fylt med svisker og persille.
Taco med julesmaker.
Skinkestek med saus.
Argentinsk svinerull.
Porchetta med stekt eple og rosenkål.
Marinerte ovnsbakte koteletter.
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.