| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
|---|---|---|---|
| Kalorier | 185.85 | 251.94 | Kcal |
| Protein | 4.36 | 5.91 | gram |
| Karbohydrat | 10.76 | 14.59 | gram |
| Kostfiber | 9.36 | 12.69 | gram |
| Fett | 11.85 | 16.06 | gram |
| Mettet fett | 1.66 | 2.25 | gram |
| Salt | 4.07 | 5.52 | gram |
| Pris på oppskriften | Kr 6.04 | Kr 8.19 | Kroner |
| Hele oppskriften veier | 542 | gr totalt | gram |
| Energiprosent fra karbo | 23,15 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Porchetta med stekt eple og rosenkål.
Skinkebiff med kinakål og pesto.
Braisert ribbe med eplekompott og portvinssau.
Vepro-knedlo-zelo fra Tsjekkia.
Tradisjonell skinkestek.
Lasagne glutenfri.
Foliebakt indrefilet.
Svinekam med grønnkålsalat.
Juleskinke med rødkål, råstekte poteter, glas.
Ribbe med stekt blomkål.
Svinekam med svisker og julecouscous.
Glasert juleskinke 2.
Skinkestek til mange.
Svin indrefilet med bacon og appelsinmarmelad.
Svin med pærer.
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.