Fotograf:
Matprat.no
Svinebiff med hvitvinsaus inneholder
106 Kalorier,
2 g Karbo,
12 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Svinebiff med hvitvinsaus har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Svinebiff med hvitvinsaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
10426 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Svinebiff med hvitvinsaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 105.90 | 445.91 | Kcal |
Protein | 11.89 | 50.06 | gram |
Karbohydrat | 1.94 | 8.17 | gram |
Kostfiber | 0.19 | 0.80 | gram |
Fett | 3.82 | 16.08 | gram |
Mettet fett | 1.27 | 5.35 | gram |
Alkohol | 2.26 % | | | |
Salt | 0.77 | 3.25 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.18 | Kr 38.65 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 684 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 7,32 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Sett stekeovnen på 225°C.
Skjær evt. kjøttet i biffer hvis du har kjøpt helt stykke. Fres biffene i olje et par minutter på sterk varme og etterstek på svak varme et par minutter på hver side. Dryss over salt og pepper.
Kok opp hvitvin, buljong, hvitløk, timian, salt og pepper. Ta kjelen av platen. Visp eggeplommene med fløte og hell over under omrøring.
Server skinkebiffene med hvitvinsausen, nykokt ris eller poteter og lettkokte grønnsaker.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 18608)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2004-11-19
Oppdatert dato:2004-11-19
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift