Fotograf:
Vita Hjertego
Vitakrydret svinefilet med tomatsalat inneholder
160 Kalorier,
4 g Karbo,
8 g Protein og
12 g Fett pr 100 gr
Vitakrydret svinefilet med tomatsalat har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Sennep, Soya, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Vitakrydret svinefilet med tomatsalat er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
7430 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Vitakrydret svinefilet med tomatsalat!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 160.49 | 749.69 | Kcal |
Protein | 7.77 | 36.30 | gram |
Karbohydrat | 3.81 | 17.80 | gram |
Kostfiber | 0.88 | 4.11 | gram |
Fett | 12.49 | 58.34 | gram |
Mettet fett | 1.65 | 7.71 | gram |
Salt | 0.14 | 0.65 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.07 | Kr 33.03 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 869 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 9,49 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kryddermargarin
Bland margarin, gressløk, persille, sitronsaft, paprikapulver og litt salt og pepper.
Legg blandingen på et matpapir og form det til en pølse.
Legges så i fryseren til retten er ferdig.
Ovnsbakte mandelpoteter
Sett stekeovnen på 200 oC.
Vask og kutt potene i to.
Ha potetene i en ildfast form og vend dem i ca ½ dl olje, salt, pepper, rosmarin og timian. Sett dette i ovnen i 20-25 min.
Svinefilet
Ha 2 ss flytende Vita hjertego’ margarin i en stekepanne til margarinen er nøttebrun. Brun svinefileten ca 2 min på hver side.
Legg den sammen med potetene i ovnen de siste 10-15 minuttene av steketiden på potetene.
Svinefileten bør hvile i ca 5 min før den skjæres opp.
Kutt tomatene i skiver.
Finhakk løken.
Anrett tomatskivene og løken lagvis på et fat.
Hell over 1 ss balsamicoeddik og 1 ss Vita hjertego’ olje og dryss over basilikum.
Smak til med litt salt og pepper.
Anrett poteter, oppskåret svinefilet og tomatsalat på en tallerken. Skjær en skive av kryddermargarinpølsen til hver og ha den over fileten. Bon apétit!
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Vita Hjertego
(Intern: 24331)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-09-29
Oppdatert dato:2007-09-29
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift