Svin, familieribbe, stekt

Bilde av Svin, familieribbe, stekt.

Kalorier og viktig næringsinnhold i Svin, familieribbe, stekt

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 1731 kilojoule
Kcal 418 kalorier
Protein 22.8 gram
Karbo 0 gram
Sukker 0 gram
Kostfiber 0 gram
Fett 36.3 gram
Mettet fett 17.1 gram



Annonse




Fakta om Svin, familieribbe, stekt.

Er nesten det samme som midtribbe, men det meste av kotelettbenet er fjernet. Det gjør ribba flatere, lettere å steke og skjære opp.


Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6







Innlagt dato
Oppdatert dato
19.05.2022
Hovedgruppe
Kjøtt og vilt
Undergruppe
Kjøtt Svin ribbe ribs
Kilde til Næringsdata
Matprat
Karakter (Snitt)
4,5 poeng satt av 2 brukere.
Besøk
7846





Noen anbefalte oppskrifter som bruker ribbe som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Ribbe med sursøtsaus3175,9312,718,46,636,45
Ribbe med stekt blomkål3166,7812,38,694,577,63
Ribbesandwich med frukt og valnøtter3295,3820,510,7715,66,89
Glasert ribbe med avokado3306,9923,9712,917,2511,93
Restpai med karve3295,2622,58,0713,815,04
Ribbepizza3217,816,368,398,837,97
Krydret ribbesalat3115,118,215,394,467,07
Taco med ribbe3183,49,927,4115,326,08
Svineribbe til juletapas3218,5318,659,862,287,3
Potet, egg og flesk3394,9939,675,024,225,02
Ribbesandwich med fiken og brente mandler3311,6520,4713,4317,079,9
Ribbe med paprikasalat3228,8219,4210,952,077,54
Soyaglasert ribbe på spyd3342,4227,7817,55,412,69
Pulled ribbe3227,9114,717,615,145,74
Resteribbe i romjula3223,3917,6910,45,087,41


Annonse









Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Svin, familieribbe, stekt med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.
Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook



Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.