Svin, familieribbe, stekt



Bilde av Svin, familieribbe, stekt.

Kalorier og Næringsinnhold i Svin, familieribbe, stekt

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 1937 kilojoule
Kcal 468 kalorier
Protein 22.3 gram
Karbo 0 gram
Sukker 0 gram
Kostfiber 0 gram
Fett 42.1 gram
Mettet fett 15.9 gram


Fakta om Svin, familieribbe, stekt.

Er nesten det samme som midtribbe, men det meste av kotelettbenet er fjernet. Det gjør ribba flatere, lettere å steke og skjære opp.

Innlagt dato
Oppdatert dato
22.03.2019
Hovedgruppe
Kjøtt og vilt
Undergruppe
Svin
Kilde til Næringsdata
Fotograf
Matprat
Karakter (Snitt)
4,5 poeng satt av 2 brukere.
Besøk
4861
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6












Noen anbefalte oppskrifter som bruker Svineribbe som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Ribbe med paprikasalat3252,222,110,722,077,54
Svineribbe til juletapas3239,3621,049,662,287,3
Potet, egg og flesk3403,7740,694,964,225,02
Ribbepizza3232,5218,028,288,837,97
Pulled ribbe3238,0116,037,3415,145,74
Rask juletallerken i tidsklemma3192,2814,427,987,294,85
Restpai med karve3303,6423,587,8113,815,04
Resteribbe i romjula324420,110,25,087,41
Krydret ribbesalat3125,249,285,324,647,07
Ribbesandwich med frukt og valnøtter3310,9922,3310,615,66,89
Soyaglasert ribbe på spyd3379,4632,0617,135,412,69
Ribbesandwich med fiken og brente mandler3328,1722,3913,2417,079,9







Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Svin, familieribbe, stekt med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.