Fotograf:
Matprat.no
Ribbe med paprikasalat inneholder
229 Kalorier,
2 g Karbo,
11 g Protein og
19 g Fett pr 100 gr
Ribbe med paprikasalat har ingen allergener
Ribbe med paprikasalat er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4112 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Ribbe med paprikasalat!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 228.82 | 370.67 | Kcal |
Protein | 10.95 | 17.74 | gram |
Karbohydrat | 2.07 | 3.35 | gram |
Kostfiber | 0.98 | 1.59 | gram |
Fett | 19.42 | 31.46 | gram |
Mettet fett | 8.30 | 13.45 | gram |
Salt | 0.86 | 1.39 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.54 | Kr 12.21 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 972 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 3,61 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Del ribben i biter, sett dem i en ildfast form og varm opp i 15-20 minutter. Anrett sammen med paprikasalat.
Serveres som en av flere tapasretter.
Paprikasalat til tapas
1. Sett stekeovnen på fullt (250°C). Del paprikaene i to, fjern kjerner og frø. Legg på brett/langpanne med skallsiden opp og ha godt med olje over.
2. Sett paprikaen i ovnen, og la den stå til den er mørk og nesten "brent".
3. Ta dem ut og legg plastfilm, eller aluminiumsfolie over og kjøl ned. Etter en stund, kan du så flå skinnet av paprikaen.
4. Del paprikaen i strimler, vend sammen med olivenolje, salt og pepper og finhakket frisk bladpersille.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 18714)
Kategori:
Fingermat/tapas
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2004-12-24
Oppdatert dato:2004-12-24
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift