Fotograf:Rosemarie Pettersen Vi hadde rester av stekt ribbe i frysen samt vi kjøpte ett stort spisskål, som for oss ikke er så vanlig. Dette woket vi lett sammen med løk, vårløk, hvitløk og paprika. Vi lagde 2 porsjoner og den på bildet er til begge, dvs vi måtte krangle om 5 biter ribbe:)
Vi pleier og å pynte med vårløk. Mest fordi vi har mye av dette fryst ned siden vi har det i drivhuset. Og det som er morsomt er at pr i dag i februar/mars 2020 er disse allerede begynt å vokse. Det ble jo ingen vinter her i sør i år.
Oppskriften inneholder 256 Kalorier, 11 g Karbo, 12 g Protein og 18 g Fett pr 100 gr Oppskriften har ikke allergener
Ribbe:
Tin den stekte ribba om du har fryst den. Varm den evt i stekeovnen under litt folie på 180 grader i 5-10 minutter. Avhengig av å tykk den er. Holde ett øye med den. Kan og varmes i mikroen.
Kålen:
Snitt kål, løk og paprika i biter. Hakk hvitløken. Vårløken snittes også men skal brukes til pynt.
Ha i litt olje og stek først løken og hvitløken til den er blank. Sett til side. Stek kål og paprika på samme måten og bland alt sammen til slutt. Krydre med salt og pepper og smak til med litt soyasaus eller hoisin saus om du vil ha litt mer smak i denne.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Rosemarie Pettersen
(Intern: 34924)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Wok Innlagt dato:2020-02-20
Oppdatert dato:2020-02-20