Fotograf:Rosemarie Pettersen En kombinasjon som er veldig god. Sausen passer fint her og kommer fra John Olav. Og her brukte vi vill laks. Vi har etter ett par uhell med dårlig fisk, begynt å bruke for det meste vill laks. Er litt dyrere, men verd det.
Grønnkål er fint i woken. Du kan gjerne blande inn litt rosiner i den om ønskelig.
Oppskriften inneholder 184 Kalorier, 10 g Karbo, 8 g Protein og 12 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Fisk, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sausen:
Smelt smør og fiskebuljongterninger. Tilsett fløte..
Ha i creme fraiche. La sausen koke i 15 min. Skvis sitron i sausen, og smak til med salt og pepper.
Fisken:
Varm litt olje i woken først. Stek fisken fort, krydre med salt og papper skru ned og la den surre 8-10 minutter. Settes til side.
Grønnsaker.
Og kok pasta samtidig som du steker det grønne.
Rens grønnkål og del opp. Unngå de groveste stilkene
Olje i woken, varm opp og ha i løk og hvitløk. Tilsett grønnkål, strimlet gulrot og sukkererter i biter. Stekes til kålen faller sammen og er blank. Krydre og ha over litt sitronsaft. Smak til.
Server som på bildet.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Rosemarie Pettersen
(Intern: 34928)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Wok Innlagt dato:2020-02-21
Oppdatert dato:2020-02-21