Fotograf:Knut Pettersen Utgangspunktet her er en vegetarwok, men det havnet noen kjøttrester i etter en ryddesjau i kjøleskapet. Men det meste går i woken, og vi byttet ut minimais med gul paprika, og kinakål med hodekål + litt bladsalat. Jeg hadde også i en pose med GoTan woksaus på slutten, den typen som heter Mild Curry.
Skjær kinakålen i tykke skiver. Del eventuelt minimaisen på langs. Del broccolien i buketter og skråskjær gulroten.
Varm oljen i en wok, tilsett kinakål, mais, broccoli og gulrot og fres under omrøring i ca 2 minutter.
Tilsett salt og sukker og litt buljong eller vann ved behov, slik at grønnsakene ikke tørker ut, og fortsett å røre et minutt til. Tilsett soyasaus og sesamolje, hvis du bruker det. Bland godt og server omgående.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 4,1 poeng fra 9 lesere Lesere: 16475 totalt.
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Matoppskrift.no
(Intern: 9792)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Wok Diett/allergi:
Vegetarmat Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2016-03-17
Oppdatert dato:2016-03-17