Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet | Energiprosent |
---|---|---|---|---|
Kalorier | 262,10 | 3 376,21 | Kcal | |
Protein | 7,60 | 97,90 | gram | 11,59 |
Karbohydrat | 20,92 | 269,48 | gram | 31,92 |
Kostfiber | 1,29 | 16,62 | gram | 0,98 |
Fett | 16,16 | 208,16 | gram | 55,49 |
Mettet fett | 5,69 | 73,30 | gram | |
Salt | 0,13 | 1,71 | gram | |
Pris på oppskriften | Kr 5,41 | Kr 69,69 | .- | |
Hele oppskriften veier | 1 288 | gr totalt |
Navn | Verdi | Enhet | % av daglig behov |
---|---|---|---|
Kilojoule | 1 085,69 | Kj | 12,5% |
Kalorier | 260,22 | Kcal | 13,0% |
Protein | 7,60 | gram | 15,2% |
Fett | 16,16 | gram | 23,1% |
Mettede fettsyrer | 5,69 | gram | 28,5% |
Transumettede fettsyrer | 0,17 | gram | 0,7% |
Enumettede fettsyrer | 6,39 | gram | 21,3% |
Flerumettede fettsyrer | 2,34 | gram | 16,7% |
Kolesterol | 96,51 | mg | 32,2% |
Omega 3 fettsyrer | 0,11 | gram | 4,6% |
Omega 6 fettsyrer | 1,66 | gram | 66,3% |
Karbohydrater totalt | 20,58 | gram | 6,9% |
Stivelse | 0,30 | gram | N/A |
Kostfiber | 1,29 | gram | 4,3% |
Mono/disakkarider | 20,02 | gram | 22,2% |
Laktose (melkesukker) | 0,67 | gram | N/A |
Fruktose(fruktsukker) | 0,00 | gram | N/A |
Alkohol vekt/100 g | 0,00 | gram | N/A |
Alkohol vol % | 0,00 | % | N/A |
Beta_karoten | 44,37 | mcg | N/A |
Retinol | 106,71 | mcg | 13,3% |
Vitamin_A | 110,39 | RAE | 13,8% |
Vitamin_D | 0,66 | mcg | 6,6% |
Vitamin_E | 4,33 | mg | 48,1% |
Vitamin_B1 | 0,05 | mg | 3,8% |
Vitamin_B2 | 0,25 | mg | 17,6% |
Niacin | 0,41 | mg | 2,4% |
Vitamin_B5 Pantotensyre | 0,00 | mg | 0,0% |
Vitamin_B6 Pyridoksin | 0,07 | mg | 5,1% |
B9 Folat | 30,38 | mcg | 10,1% |
Vitamin_B12 | 0,44 | mcg | 22,1% |
Vitamin_C Ascorbinsyre | 9,37 | mg | 12,5% |
Vitamin_K Fyllokinon | 0,00 | mcg | 0,0% |
Kalsium | 63,72 | mg | 8,0% |
Jern | 0,91 | mg | 9,1% |
Natrium | 53,08 | mg | 2,3% |
Beregnet salt av Natrium | 0,13 | gram | 2,7% |
Kalium | 178,26 | mg | 5,4% |
Magnesium | 37,52 | mg | 12,5% |
Sink | 0,79 | mg | 8,7% |
Selen | 0,39 | mcg | 0,7% |
Kopper | 0,18 | mg | 19,7% |
Fosfor | 14,76 | mg | 2,5% |
Jod | 10,48 | mcg | 7,0% |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.